jerry píše:Pokud budeš chtít dodržet limit 5 tis.euro, tak by to musela být generace do 2010. Jinak s Pandou 100 HP jsem se jednou vezl a opravdu brutálně tvrdá. Na našich silnicích ve městě by trpělo nejen auto, ale i já tělesně a duševně, jak by mi bylo auta líto. Ale na dobrém povrchu super auto. A co se týká využití vnitřního prostoru, tak je vynikající, to znám z naší Pandy. A co Fiat Punto 1.8 HGT? Ale tam je výběr minimální.
Diky moc za info a trosku potvrdenie mojich obav z tvrdosti...uvidime...mali by pripadne pomoct ine dorazi z Fiatu Coupe, pripadne uplne ine tlmice, alebo gumy 195/50 miesto 195/45... Pre mna je stezejne prave to ze to ma maly podoris, takze kdekolvek zaparkujem, atmo motor, vyssi posed (ale vo vyssej kasni ako klasicky kompakt, tak to mne snad nebude tak vadit), takze by sa pritulka mohla citit ako v byvalom XV, hranata kasna, takze pre nu lahsie parkovanie
a hlavne 5 dveri, co za situacie kedy budeme prehadzovat sedacku a kinderko medzi autami je idealne( preto napriklad neplanujem mamke ukradnut jej 500 Abartha

).
Pride mi to ako jedinecna kombinacia a preto som tak namotany
Punto 1.8 HGT, je predsa len uz konstrukcne starsie a tiez len 3dv.