Honda Civic 9G
Honda Civic 9G
Co říkáte na následující generaci Civicu? Podle všeho by to mělo být dobré auto. A K24 (201Hp motor z Accordu) mu bude velmi slušet. Přesto že hravosti K20 dosahovat nebude.
Nechystá Autoforum nějaké bližší představení?
Nechystá Autoforum nějaké bližší představení?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Re: Honda Civic 9G
Zrejme myslite toto:

Podle me je to od pohledu predevim, ne-li ryze (mozna s vyjimkou sedanu) americke provedeni a to evropske bude vypadat jinak.
My to tedy presli z meho rozhodnuti
, protoze americke klony aut pouzivajici totez oznaceni co v Evrope jsou pro nektere ctenare spise matouci.
Zminku tomu venovat muzeme, ale podle me to tady jezdit v teto podobe nebude. Nebo mam spatne informace?
Podle me je to od pohledu predevim, ne-li ryze (mozna s vyjimkou sedanu) americke provedeni a to evropske bude vypadat jinak.
My to tedy presli z meho rozhodnuti

Zminku tomu venovat muzeme, ale podle me to tady jezdit v teto podobe nebude. Nebo mam spatne informace?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Sedam možno ešte vypustia ale pre EU bude "hlavný" civic nejaký 5HB...
PJ: Na mě ta auta naopak působí jako EU friendly. I to malé Si coupe.
A když se podíváme na 8G, tak rozdíl mezi US a EU verzí byl především ve světlech. Ani motory se od EU 8G moc neliší.
Zmínku na tomto serveru máte již někdy z ledna, takže nová asi není třeba.
Tohle vlákno jsem založil především proto, že jsem na FB viděl video s představením 9G v New Yorku. Především mě potěšila zpráva o motoru. Pokud se K24 dostane i do EU Type-R (8G mělo v EU i US "stejné" motory), tak by to mohl být velmi příjemný Daily driver. A asi jediný výkonný atmo motor v nižší střední.
A obdobně jak Impreza by i Civic měl být lehčí než předchozí generace.
A to Coupe je krásné
A když se podíváme na 8G, tak rozdíl mezi US a EU verzí byl především ve světlech. Ani motory se od EU 8G moc neliší.
Kód: Vybrat vše
Civic HF, Sedan, Coupe and Natural Gas Specifications
* 140 horsepower, 1.8-liter i-VTEC™ 4-cylinder engine
* 5-speed automatic transmission
* ECO Assist technology
* EPA-estimated Civic HF highway fuel economy: 41 mpg
* EPA-estimated Civic Sedan and Civic Coupe highway fuel economy: 39 mpg
Civic Hybrid Specifications
* 110 horsepower, 1.5-liter i-VTEC™ 4-cylinder engine (combined gasoline + electric)
* Continuously Variable Transmission (CVT)
* Lithium-ion battery
* ECO Assist technology
* EPA-estimated Civic Hybrid city/highway combined fuel economy: 45 mpg
Civic Si Specifications
* 200 horsepower and 170 lb-ft, 2.4-liter i-VTEC™ 4-cylinder engine
* 6-speed manual transmission
* EPA-estimated Civic Si highway fuel economy: 31 mpg
Tohle vlákno jsem založil především proto, že jsem na FB viděl video s představením 9G v New Yorku. Především mě potěšila zpráva o motoru. Pokud se K24 dostane i do EU Type-R (8G mělo v EU i US "stejné" motory), tak by to mohl být velmi příjemný Daily driver. A asi jediný výkonný atmo motor v nižší střední.
A obdobně jak Impreza by i Civic měl být lehčí než předchozí generace.
A to Coupe je krásné

mohl bych poprosit 5D HB s 2,4i?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jenze to se tyka jen sedanu a hybridu, coz je take sedan. Kupe se v Evrope (alespon co vim) nikdy neprodavalo a HB pro zmenu nebyl v US. Tj. ocekavam v ramci nove generace totez, tedy ze se tu jen casem (a to jeste jen nekde) objevi sedan, jinak to budou dva jine pribehy. Alespon na pohledHondaMan píše:A když se podíváme na 8G, tak rozdíl mezi US a EU verzí byl především ve světlech. Ani motory se od EU 8G moc neliší.

Prave proto o tom pochybujiHondaMan píše: Tohle vlákno jsem založil především proto, že jsem na FB viděl video s představením 9G v New Yorku. Především mě potěšila zpráva o motoru. Pokud se K24 dostane i do EU Type-R (8G mělo v EU i US "stejné" motory), tak by to mohl být velmi příjemný Daily driver. A asi jediný výkonný atmo motor v nižší střední.

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
mmira: a sedan Si by se Ti nelíbil?
přesněd1.8t píše:To kupé je neuvěřitelně ohyzdný.

EDIT: a s 2.4 by to bylo super

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

Teda ten interiér je dobře hnusnej
Ale zas je solidární, že nenechal exteriér ve štychu...