Samozrejme! Teda aspon vetsinou..Stepan píše:Jenom abych si to ujasnil.
Vy všichni tady jezdíte dálniční přesuny striktně 15:45 a u toho si neodkládáte loket na okno ani na loketku? Jop, určitě

Moderátor: řidičBOB
Samozrejme! Teda aspon vetsinou..Stepan píše:Jenom abych si to ujasnil.
Vy všichni tady jezdíte dálniční přesuny striktně 15:45 a u toho si neodkládáte loket na okno ani na loketku? Jop, určitě
na trasy s mirnymi zatackami by mohl postacit tenhle zlepsovakřidičBOB píše:Přeceda: přesně tak!
přesně! ono je to pak vidět i mimo auto, jak jsou ze sezení v autě tyhlety chodící skoliózy křivý, ale když to někomu přijde pohodlnýctrl_j píše:Zive si pamatuju, jak jsem se tesil na prvni auto s loketkou, ted ani pomale nevim ze nejakou mam. Nepouzivam.
A loket na okno? LoL, proc?
petr_riha píše: Navíc nejde o nevěnování se řízení, ale o styl držení volantu, který mám s 45 tisíci ročně prostě jiný nez 3/4 na 3 (za nás se učilo ještě "za 10 dvě").
1. v roce 2005 se volant držet nahoře učilo těžko a když, tak v dost pochybné autoškolepetr_riha píše:Jsou i lidi, kteří za ním můžou normálně ergonomicky sedět jako lidi a přesto zvládají řídit jednou rukou, protože to tak je nejen bezpečné, ale navíc i pohodlné.
...
Až budeš mít něco najeto, tak povídej.
...
jak je možné, že s totožným stylem jízdy mám za sebou 14 let za volantem, skoro 700 tisíc km vč. dálek, města (Pražák) a to vše bez nehody, bez velkých krizových situací, atd...?