Za dvěstě se dá opít víc než slušně. Ale né v hospodě... Ale do nálady to jde. Za to bych měl láhev vína a ještě by mi zbylo. Ve většině hospod je lahva do stopade.
tak jako kdyz to beres takhle tak staci koupit si za osum petek lahev prazsky vodky a ozratz se na lavicce v parku ale tohle ja teda zrovna nevyhledavam
powerball píše:tak jako kdyz to beres takhle tak staci koupit si za osum petek lahev prazsky vodky a ozratz se na lavicce v parku ale tohle ja teda zrovna nevyhledavam
někomu jde hlavně o ty výsledky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
šmoula píše:No já nevím jak vy borci, ale já si dám 4 pivka a pak už mi to nejede
to znám, poslední dobou už se mi taky málokdy podaří dostat přes 10...... většinou jen 8 a šlus nadruhou stranu když je to nějaká sudová akce, tak tam jakožto zdatný běžec na dlouhé tratě ještě stále dokáži držet krok sice ne už s těmi úplně nejlepšími, ale úplnej chvost to taky ještě není
powerball píše:tak jako kdyz to beres takhle tak staci koupit si za osum petek lahev prazsky vodky a ozratz se na lavicce v parku ale tohle ja teda zrovna nevyhledavam
Říkám, kdybych si dal v té hospě 7x extra hořký Radegast, tak jsem jak motyka, člověk je zvyklý vypít 8 dvanáctek, ale když vypije 7 nebo 8 piv co mají 6,5% alkoholu, tak to úplně o něčem jiném.