V hodně obcích musí mít mezi řidiči plno kámošů, protože na místních radarech lidové tvořivosti hned tykačka "Zpomal". Vždy si říkám, to se mě netýká, protože jsem si s nikým z dané obce a jejího zastupitelstva nepotykal
Ale vážně, když už tedy ten radar, tak nápis "Zpomalte" a po vyhovění poděkování. Vše by mělo mít nějakou štábní kulturu. A někde to jde, je to o lidech. Tohle mě už štve léta, dnes jsem to musel aspoň napsat.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
aikoN píše:Nevíte, kde mají ty budky v Rožnově rozmístit? Předpokládám, že to bude na nějakých atraktivních místech, jako třeba nábřeží, ostravská atd.
Bouda na Meziříčské stojí, paní v podpalubí ale drží hubu ani před tou boudou prozatím není značka "měření" a za ní "konec meření". Takže prozatím asi neměřijou.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jerry píše:V hodně obcích musí mít mezi řidiči plno kámošů, protože na místních radarech lidové tvořivosti hned tykačka "Zpomal". Vždy si říkám, to se mě netýká, protože jsem si s nikým z dané obce a jejího zastupitelstva nepotykal
Ale vážně, když už tedy ten radar, tak nápis "Zpomalte" a po vyhovění poděkování. Vše by mělo mít nějakou štábní kulturu. A někde to jde, je to o lidech. Tohle mě už štve léta, dnes jsem to musel aspoň napsat.
Takový problémy bych chtěl mít teda
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.