Kluci,
prosím poraďte mi navigaci. Moje milovaná Be On Road to odpískala. Na starým telefonu mi ještě funguje, ale na novějším polomrtvém X Cover 4 od Samsungu už nejede. Pořád po mě chce stahovat mapu ČR, která tam je..Z google obchodu zmizela a na jejich stránkách nejde stáhnout = mrtvo. Mrzí mě to, protože tam nebyly reklamy, nic...A fungovala tak na 95%, což považuji za velmi dobrý výsledek.
Co bych potřeboval :
- offline provoz bez čerpání dat (na dovolenou jezdím s telefonem v režimu letadlo, mám náročnější práci a nepotřebuju být rušen na dovolené) - to je fakt podmínka.
- mapy tím pádem nejlépe volitelně - prostě ke stažení stát po státu (nutně potřebuju CZ, SK, PL, LT, LV, EST, DE + UA výhodou)
- hledání místa až na čísla popisné pokud možno i v malých městech včetně zahraničí
- indikace na alespoň stacionární radary by byly fajn
- aby to mělo noční mód a nesvítilo mi to ve 2 ráno do ksichtu
Co si naprosto nepřeju :
- Waze
- aby to jak google mapy ukazovalo "Pasov" místo "Passau" (Německo) - to je naprosto matoucí, nemohu znát veškeré překlady názvů zahraničních měst do češtiny
Neřeším kvalitu grafiky zobrazení kupříkladu...To mě žíly nerve.
Platba ? Ano, asi bych klidně zaplatil, JENŽE v Be On Road se taky dala koupit placená licence a program už neexistuje. Navíc po shlédnutí pár náhodně nalezených aplikací (jejich recenzí) na google storu vidím, že i placené aplikace stejně mají reklamy, sekají se, padají a kolikrát tam i skáčou reklamy v místě, kde řešíte kam odbočit atd..Tak toto určitě ne.
Děkuji za každý ověřený tip - praxe nade vše