btw jak funguje to omezení 10 let a mladší? Ta karta se musí každej rok obnovovat?
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
rutak je student, tohle nebude uplně pro něj.
btw jak funguje to omezení 10 let a mladší? Ta karta se musí každej rok obnovovat?
black on black, petliter, jebem na too 
Honziss: no, mne napadlo neco podobného, udelat povolení na jedno auto (tam je asi 600,- poplatek), udelat vhodne duplikáty značek a menit to...
Jinak jak píše Stepan, jsem student, řeším to jednak kvůli sobe (stridam dvě auta obcas), a hlavne kvůli praci, kdy mi casto doma skončí nejake z aut, se kterými děláme, pricemz ta flotila se neustále obměňuje.
Jinak jak píše Stepan, jsem student, řeším to jednak kvůli sobe (stridam dvě auta obcas), a hlavne kvůli praci, kdy mi casto doma skončí nejake z aut, se kterými děláme, pricemz ta flotila se neustále obměňuje.
Ty nepotrebujes auto, tobe staci TP a ty SPZ jestli mi rozumis..rutak11 píše:Honziss: no, mne napadlo neco podobného, udelat povolení na jedno auto (tam je asi 600,- poplatek), udelat vhodne duplikáty značek a menit to...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak alespon zcasti k tematu: Praha ruší zvýhodněné parkování pro hybridy. Elektromobily mohou v zónách parkovat zdarma [CT24]
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Chápu to správně, že Hybridy půjdou ze zvýhodněné sazby do plné, jako spalovací motory? 
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem jim na to neskočil. Spalovák rulezz! Fuck off elektro 
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Honziss: jo, pochopil jsem, ale odkaz od ctrl_j tohle evidentně znemožňuje.
Nicmene mam ještě jiný nápad. V Praze funguje napr. “carsharing” Car4Way. Teoreticky by mohla stačit kopie značky nějakého jejich auta (myslim, ze mají parkovani v modrých zadarmo)...
Mělo by to teda určité nevýhody, člověk neví, jestli auto je furt v provozu, nebo uz ho vyřadili a odprodali, a podobně...
A nebo obdobný postup s nějakým elektromobilem...
Nicmene mam ještě jiný nápad. V Praze funguje napr. “carsharing” Car4Way. Teoreticky by mohla stačit kopie značky nějakého jejich auta (myslim, ze mají parkovani v modrých zadarmo)...
Mělo by to teda určité nevýhody, člověk neví, jestli auto je furt v provozu, nebo uz ho vyřadili a odprodali, a podobně...
A nebo obdobný postup s nějakým elektromobilem...
A nebo finální varianta -> já to mám ke garážím 10 minut sockou a taky to nějak přežiju 
black on black, petliter, jebem na too 
taky mam dotaz.
Dnes mi volala pan z financaku.
Pry si nemohu odecist "urok" z hypoteky kdyz jsem nemovitost nevlastnil cele zdanovaci obdobi...?
Jsem to jen v rychlosti hledal v zakone ale nikde jsem to tam nevidel...
To jako fakt?
A proc tam teda ve formulari je pocet mesicu?
Ja barak prodal v zari a tak mi nenapadlo ze nemuzu uplatnit slevu
Dnes mi volala pan z financaku.
Pry si nemohu odecist "urok" z hypoteky kdyz jsem nemovitost nevlastnil cele zdanovaci obdobi...?
Jsem to jen v rychlosti hledal v zakone ale nikde jsem to tam nevidel...
To jako fakt?
A proc tam teda ve formulari je pocet mesicu?
Ja barak prodal v zari a tak mi nenapadlo ze nemuzu uplatnit slevu
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám si nechat nové auto rovnou ošetřit keramikou? Zkušenosti? Výdrž? Doporučení?
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW