- taky ty fordy moc nemusím. A když tomu v rámci údržby dopřeješ za 11t bilstein B6 a na předku odklony za tisícovku, tak je z toho nádherná malá spolehlivá raketka, která sice není extrémně rychlá, ale zábava v ní je veliká. A pokud to chceš opravdu z 90% na zábavu na okreskách, tak bych u předokolky hlavně zauvažoval o LSD.
 - taky ty fordy moc nemusím. A když tomu v rámci údržby dopřeješ za 11t bilstein B6 a na předku odklony za tisícovku, tak je z toho nádherná malá spolehlivá raketka, která sice není extrémně rychlá, ale zábava v ní je veliká. A pokud to chceš opravdu z 90% na zábavu na okreskách, tak bych u předokolky hlavně zauvažoval o LSD.F st150 vs golf mk5 GTI vs E46 325+
Re: F st150 vs golf mk5 GTI vs E46 325+
A co Swift Sport před facelift? Sice to nemá 6kvalt, ale má to správně dlouhý 5kvalt, který je poskládaný slušně do síly. Proti fordu mi to přijde jako nezdolný auto  - taky ty fordy moc nemusím. A když tomu v rámci údržby dopřeješ za 11t bilstein B6 a na předku odklony za tisícovku, tak je z toho nádherná malá spolehlivá raketka, která sice není extrémně rychlá, ale zábava v ní je veliká. A pokud to chceš opravdu z 90% na zábavu na okreskách, tak bych u předokolky hlavně zauvažoval o LSD.
 - taky ty fordy moc nemusím. A když tomu v rámci údržby dopřeješ za 11t bilstein B6 a na předku odklony za tisícovku, tak je z toho nádherná malá spolehlivá raketka, která sice není extrémně rychlá, ale zábava v ní je veliká. A pokud to chceš opravdu z 90% na zábavu na okreskách, tak bych u předokolky hlavně zauvažoval o LSD.

- taky ty fordy moc nemusím. A když tomu v rámci údržby dopřeješ za 11t bilstein B6 a na předku odklony za tisícovku, tak je z toho nádherná malá spolehlivá raketka, která sice není extrémně rychlá, ale zábava v ní je veliká. A pokud to chceš opravdu z 90% na zábavu na okreskách, tak bych u předokolky hlavně zauvažoval o LSD."Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Upřímně u toho swiftu kromě nižší váhy motoru a pravděpodobně spotřeby nevidím moc víc co by nabízel oproti  té fieste. Každopádně děkuji za typ skusim o tom pozjistovat něco víc  LSD beru jako samozřejmost
 LSD beru jako samozřejmost  jakmile bude možnost tak do toho hodlám jít. Docela jsem se aji začal přemýšlet o tom focusu st :/ to auto toho nabízí docela dost a dost a ten špičatý čumák asi aji nějak zkousnu
 jakmile bude možnost tak do toho hodlám jít. Docela jsem se aji začal přemýšlet o tom focusu st :/ to auto toho nabízí docela dost a dost a ten špičatý čumák asi aji nějak zkousnu  mám na mysli samozřejmě první generaci
 mám na mysli samozřejmě první generaci  2 už vypadá dobře ale dle mého názoru na predokolku má velký motor a je mimo rozpočet.
 2 už vypadá dobře ale dle mého názoru na predokolku má velký motor a je mimo rozpočet. 
... Tak jsem si o tom swiftu cosi pozjistoval a nevypadá to nejhuř. Interiérové rozhodně hezčí než fiesta a i na spotřebě by se dalo ušetřit každopádně nevíte jak to má to auto s korozi? Jak složité je to servisovat , dostupnost náhradních dílů atd. :/
 každopádně nevíte jak to má to auto s korozi? Jak složité je to servisovat , dostupnost náhradních dílů atd. :/

LSD beru jako samozřejmost
 LSD beru jako samozřejmost  jakmile bude možnost tak do toho hodlám jít. Docela jsem se aji začal přemýšlet o tom focusu st :/ to auto toho nabízí docela dost a dost a ten špičatý čumák asi aji nějak zkousnu
 jakmile bude možnost tak do toho hodlám jít. Docela jsem se aji začal přemýšlet o tom focusu st :/ to auto toho nabízí docela dost a dost a ten špičatý čumák asi aji nějak zkousnu  mám na mysli samozřejmě první generaci
 mám na mysli samozřejmě první generaci  2 už vypadá dobře ale dle mého názoru na predokolku má velký motor a je mimo rozpočet.
 2 už vypadá dobře ale dle mého názoru na predokolku má velký motor a je mimo rozpočet. ... Tak jsem si o tom swiftu cosi pozjistoval a nevypadá to nejhuř. Interiérové rozhodně hezčí než fiesta a i na spotřebě by se dalo ušetřit
 každopádně nevíte jak to má to auto s korozi? Jak složité je to servisovat , dostupnost náhradních dílů atd. :/
 každopádně nevíte jak to má to auto s korozi? Jak složité je to servisovat , dostupnost náhradních dílů atd. :/Re: F st150 vs golf mk5 GTI vs E46 325+
Už jen to, že Swifta půjčují na Ringu je určitá záruka jeho odolnosti - Fiest (a obecně fordů) tam moc nepotkáš  . Navíc mrkni na mobile od němec, je jich tam hodně na výběr a lze tak narazit na pěkný kousek. Koroze netuším, mě to zatím nikde nerezne - ale mám 2012... Jinak sice je poface vymakanější, ale má delší převody, je větší a jako daily lepší, ale předface je určo větší divoch.
 . Navíc mrkni na mobile od němec, je jich tam hodně na výběr a lze tak narazit na pěkný kousek. Koroze netuším, mě to zatím nikde nerezne - ale mám 2012... Jinak sice je poface vymakanější, ale má delší převody, je větší a jako daily lepší, ale předface je určo větší divoch.
edit: tu máš nějaký xls, když jsem já vybíral nějakýho prcka za Ignise Sport (třeba ti to k něčemu bude): link

. Navíc mrkni na mobile od němec, je jich tam hodně na výběr a lze tak narazit na pěkný kousek. Koroze netuším, mě to zatím nikde nerezne - ale mám 2012... Jinak sice je poface vymakanější, ale má delší převody, je větší a jako daily lepší, ale předface je určo větší divoch.
 . Navíc mrkni na mobile od němec, je jich tam hodně na výběr a lze tak narazit na pěkný kousek. Koroze netuším, mě to zatím nikde nerezne - ale mám 2012... Jinak sice je poface vymakanější, ale má delší převody, je větší a jako daily lepší, ale předface je určo větší divoch.edit: tu máš nějaký xls, když jsem já vybíral nějakýho prcka za Ignise Sport (třeba ti to k něčemu bude): link
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Mno ten swift vypada pěkně akorat nevim jestli ten vykon mi bude potom stačit. Všechny ostatní parametry jsou suprové aji zvuk to ma dost pěkný na 1.6  . Mno necham si to proletět hlavou všechno a nakonec s toho snad něco bude
. Mno necham si to proletět hlavou všechno a nakonec s toho snad něco bude  Jinak nemate nějaké typy na slušné lidi co vozí z Německa. Technicky auto sám nezkontroluji, angličtinou bych se spiš domluvil tak nějak po lopatě s někym kdo tu angličtinu perfektně ovlada a domyslí si co tím asi myslím. Takže ja kdybych tam jel tak je to uplně zbytečné a tady v česku takovych vozu moc na vyběr není :/ . Každopádně bych chtěl někoho kdo to na hranici nestočí a nedoveze mi opravený bouraný vrak aby na tom co nejvíce trhnul
 Jinak nemate nějaké typy na slušné lidi co vozí z Německa. Technicky auto sám nezkontroluji, angličtinou bych se spiš domluvil tak nějak po lopatě s někym kdo tu angličtinu perfektně ovlada a domyslí si co tím asi myslím. Takže ja kdybych tam jel tak je to uplně zbytečné a tady v česku takovych vozu moc na vyběr není :/ . Každopádně bych chtěl někoho kdo to na hranici nestočí a nedoveze mi opravený bouraný vrak aby na tom co nejvíce trhnul  Každopádně vám všem děkuji za váš čas. Když už nic jineho tak minimalně mě to odradilo od té fiesty a bral bych už spíš focuse nebo toho golfa.
  Každopádně vám všem děkuji za váš čas. Když už nic jineho tak minimalně mě to odradilo od té fiesty a bral bych už spíš focuse nebo toho golfa.  

. Mno necham si to proletět hlavou všechno a nakonec s toho snad něco bude
. Mno necham si to proletět hlavou všechno a nakonec s toho snad něco bude  Jinak nemate nějaké typy na slušné lidi co vozí z Německa. Technicky auto sám nezkontroluji, angličtinou bych se spiš domluvil tak nějak po lopatě s někym kdo tu angličtinu perfektně ovlada a domyslí si co tím asi myslím. Takže ja kdybych tam jel tak je to uplně zbytečné a tady v česku takovych vozu moc na vyběr není :/ . Každopádně bych chtěl někoho kdo to na hranici nestočí a nedoveze mi opravený bouraný vrak aby na tom co nejvíce trhnul
 Jinak nemate nějaké typy na slušné lidi co vozí z Německa. Technicky auto sám nezkontroluji, angličtinou bych se spiš domluvil tak nějak po lopatě s někym kdo tu angličtinu perfektně ovlada a domyslí si co tím asi myslím. Takže ja kdybych tam jel tak je to uplně zbytečné a tady v česku takovych vozu moc na vyběr není :/ . Každopádně bych chtěl někoho kdo to na hranici nestočí a nedoveze mi opravený bouraný vrak aby na tom co nejvíce trhnul  Každopádně vám všem děkuji za váš čas. Když už nic jineho tak minimalně mě to odradilo od té fiesty a bral bych už spíš focuse nebo toho golfa.
  Každopádně vám všem děkuji za váš čas. Když už nic jineho tak minimalně mě to odradilo od té fiesty a bral bych už spíš focuse nebo toho golfa.  
Budu mít k prodeji Golf GTI V Edition 30, s kovaným motorem, vyladěným na 320k, ale cenovka 260.

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Bydlím nějaký pátek v německu, takže kdybys potřeboval, tak jsem ochotný ti nějak pomoci v rámci svých možností. Ale jen v rámci nějaké jazykové bariéry a to ani netvrdím, že jsem perfektní němčinář jo, prostě pokud se budeš chtít na něco podívat a něco pozeptat, můžem se domluvit 

Toyota GT 86 II, Mazda 6 kombi 165 PS 2017
Ten golf je hodně mimo rozpočet takže to asi ne ale díky za nabídku  jinak hanzi tobě taky děkuji
 jinak hanzi tobě taky děkuji  vůz budu kupovat někdy k létu takže kdyby náhodou tak si zkusím si tě zapamatovat
 vůz budu kupovat někdy k létu takže kdyby náhodou tak si zkusím si tě zapamatovat  servisaka už by sehnat bylo snazší
 servisaka už by sehnat bylo snazší  vic sem se bál tě němčiny
 vic sem se bál tě němčiny 
PS: zajimal by mě váš názor na ar 147 1.9 JTD (110kw) po fl

jinak hanzi tobě taky děkuji
 jinak hanzi tobě taky děkuji  vůz budu kupovat někdy k létu takže kdyby náhodou tak si zkusím si tě zapamatovat
 vůz budu kupovat někdy k létu takže kdyby náhodou tak si zkusím si tě zapamatovat  servisaka už by sehnat bylo snazší
 servisaka už by sehnat bylo snazší  vic sem se bál tě němčiny
 vic sem se bál tě němčiny 
PS: zajimal by mě váš názor na ar 147 1.9 JTD (110kw) po fl
Ta je jako taky ve výběru?  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Alfí diesel na zábavu po okreskách?? Hmm...

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Ne, to má na spravování, když se bude nudit  .
 .

.
 ."Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).