To jsem někde četl,ale ukázalo se,že vozy střední a vyšší mají dálniční gangy a podobní..možná to bereš podle sebe.. a zapomínáš jak je u takových jako ty zvykem na běžné lidi.. Ani toho Dustera si tam někteří nemůžou finančně dovolit..
Ono moc lidi co by Daciu chtělo není. Spíš je to možnost koupit nové auto za cenu normálního jetého. Ale kdo by Dacii vyloženě chtěl? Asi nikdo. Ty si to možná už nalhal i sobě, ale sám víš, že je to hnusnej krám.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Právě že SUV Duster se mi líbí..kdyby ne,tak i ta cena která je výborná za 4x4 by rozhodlo jinak..
Nebudu mít Dustera na repre před domem,ale na pohodovou práci v terénu
leonidas píše:To jsem někde četl,ale ukázalo se,že vozy střední a vyšší mají dálniční gangy a podobní..možná to bereš podle sebe.. a zapomínáš jak je u takových jako ty zvykem na běžné lidi.. Ani toho Dustera si tam někteří nemůžou finančně dovolit..
Dalnicni gangy? to by me zajimalo jak to funguje kdyz tu prakticky nemaj dalnice
Hele ne, clovek co tu pro nas pracuje je uplne normalni, dobrej ve svym oboru a na to GLS si normalne vydelal prodejem nasich a dalsich pristroju, zadna mafie, zadny gangy, proste obycejna prace.
leonidas píše:Právě že SUV Duster se mi líbí..kdyby ne,tak i ta cena která je výborná za 4x4 by rozhodlo jinak..
Nebudu mít Dustera na repre před domem,ale na pohodovou práci v terénu
To vsichni vime, ze nebudes mit Dacii na repre to totiz nejde
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw