pjanda píše:pavproch píše:Dodneška si pamatuju to i to.
Az to budes mi, zajed, udelame revival, oslavu preziti
Jo, ozvu se, mobil (dík za SMS) sem si uložil. Jezdím několikrát do roka na hřbitov v ČB za rodičema, takže důvod se vždycky najde.
pjanda píše:pavproch píše:Dodneška si pamatuju to i to.
Az to budes mi, zajed, udelame revival, oslavu preziti
Snowman000 píše:Vitazom podla mna su japonci a korejci...maju male a jednoduche portfolio, plne malych aut bez vykonnych verzii a hlavne nemaju zakaznikov ktori im daju kazdu zmenu vyzrat a najviac si to odskace Mergl s BMW...cele mi to pripomina 70-te roky v US...
pavproch píše:Fčíl ešče dokopat autorizák, aby do brambora dali pátý N53B30 abych to moh následně jako "pojízdné" šoupnout do aaaaáček.
pjanda píše:Vrooom píše:A bavime se o klasicke M3, competition, nebo dokonce CS? S kazdou vyssi verzi pokazde recenzenti zminuji jak se auto uklidni. O zakladni M3 F80 se opravdu traduje, ze je tak trochu tricky a ma problem prenest vykon na povrch.
Ale jel jsem se vsim, vc. CS a z popsanych problemu neni uniku, F80 marni mozna i 100 koni oproti tomu, jak dokazi potencial vyuzivat dnesni nejlepsi auta.
Vrooom píše:Jaka auta stejne tridy? C63, to asi nee, Alfa QV s nevypinatelnou kecaci elektronikou? Zajima me, co dokaze bezproblemu prenaset tech 550NM na silnici pres zadni kola a odvest 4 lidi.
Arnie J píše:pjanda: Takže hlavní problémy jsou, že je to při rychlé jízdě o hubu (nebo prostě ten výkon nejde naplno vytěžit) a moc to žere? Nepsalo se třeba o F30 335i, že je hodně efektivní?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků