Dacia Duster
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Dacia Duster
Veterán ve smyslu cca 20+ let starý benzíňák, se kterým se nejezdí denně pro občasné nostalgické připomenutí časů mládí. Na denní dopravu do práce apod. e-mobil, a ten nevypouští z (neexistujícího) výfuku žádné jedy; jestli máte na mysli jedy při výrobě aku a pálení uhlí/radioaktivní odpad z elektráren, tak ty to zaprvé nevypouštějí přímo na ulici lidem pod nos a zadruhé by fungovaly stejným způsobem i bez e-mobilů. Jinak samozřejmě provoz prakticky jakéhokoliv dosud známého osobního dopravního prostředku s motorem (myšleno hlavně automobilu, částečně i motocyklů) bez ohledu na typ (benzín, nafta, elektro) je hrubě egoistický, ekologicky závadný a z dlouhodobého hlediska neudržitelný způsob dopravy.řidičBOB píše:Jo, veterán nebo elektro - tomu říkám etalony emisní čistory!
Edit. Jasně, že pro lidi, kteří z pro mně velmi obtížně představitelných důvodů (nedostatečná představivost asi...
 ) potřebují k zajištění své obživy takřka denně překonat stovky kilometrů v osobním autě po dálnicích, v současně nastaveném systému zdanění paliv téměř nedává smysl používat jiné než dieselové motorizace, pokud se tedy nemají v úmyslu stát nedoceněnými mecenáši zkorumpovaného úřednictva.
 ) potřebují k zajištění své obživy takřka denně překonat stovky kilometrů v osobním autě po dálnicích, v současně nastaveném systému zdanění paliv téměř nedává smysl používat jiné než dieselové motorizace, pokud se tedy nemají v úmyslu stát nedoceněnými mecenáši zkorumpovaného úřednictva.- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není nutné o tom polemizovat. Dnes existuje mnoho studií o tom, jaký ekologický dopad mají elektromobily. A o žádné eko se opravdu nejedná. I když ta ekologická zátěž není ve městě, je jinde - je fajn, že člověk ve městě bude volně dýchat...a ten u hnědouhelné elektrárny ať klidně chcípne 
No, existuje mnoho profesí, kde je potřeba jezdit autem (i po Pze lze najet stovky km za den) a je jedno, jestli to tvůj mozek chápe nebo ne.
Ale nechme toho...tohle vlákno je leonidase a já se těším na další fotku toho rumunského SUV

No, existuje mnoho profesí, kde je potřeba jezdit autem (i po Pze lze najet stovky km za den) a je jedno, jestli to tvůj mozek chápe nebo ne.
Ale nechme toho...tohle vlákno je leonidase a já se těším na další fotku toho rumunského SUV

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
- Lachende Bestien
- Letec
Mea culpa. Jako hlavní únosce tohoto skvělého vlákna o cikánském SUV si obrazně sypu popel na hlavu.
Nicméně ještě dodatek - jak jsem zmínil, elektrárny fungují i bez eemobilů, nemluvě o tom, že absolutně nelze srovnávat množství lidí žijících v jejich okolí s množstvím těch v ulicích měst inhalujících mj. jedy z výfucků. Všichni samozřejmě nemůžou "vyhrát" právo na neznečistěné ovzduší; jinak nevím, kdo by denně fáral do dolů, pracoval jako popelář, svářeč etc.
 - jak jsem zmínil, elektrárny fungují i bez eemobilů, nemluvě o tom, že absolutně nelze srovnávat množství lidí žijících v jejich okolí s množstvím těch v ulicích měst inhalujících mj. jedy z výfucků. Všichni samozřejmě nemůžou "vyhrát" právo na neznečistěné ovzduší; jinak nevím, kdo by denně fáral do dolů, pracoval jako popelář, svářeč etc.
V tréninku mozkového myšlení mám zajisté velké rezervy, nicméně třeba po Praze si dokážu představit třeba nějaké zástupce ctihodného cechu taksikářského nebo ýberdrivery, kteří v některé dny najezdí i stovky km; spíše mi šlo o nepochopitelnost pravidelných dlouhých dálničních přesunů. Ovšem potřebuju-li např. realizovat časté top secret jednání s (potenciálními) obchodními partnery, asi to jinak než bez použití všudypřítomných telekomunikačních technologií/internetu nejde. 

Už se těším na další video s Dusterem!

Nicméně ještě dodatek
 - jak jsem zmínil, elektrárny fungují i bez eemobilů, nemluvě o tom, že absolutně nelze srovnávat množství lidí žijících v jejich okolí s množstvím těch v ulicích měst inhalujících mj. jedy z výfucků. Všichni samozřejmě nemůžou "vyhrát" právo na neznečistěné ovzduší; jinak nevím, kdo by denně fáral do dolů, pracoval jako popelář, svářeč etc.
 - jak jsem zmínil, elektrárny fungují i bez eemobilů, nemluvě o tom, že absolutně nelze srovnávat množství lidí žijících v jejich okolí s množstvím těch v ulicích měst inhalujících mj. jedy z výfucků. Všichni samozřejmě nemůžou "vyhrát" právo na neznečistěné ovzduší; jinak nevím, kdo by denně fáral do dolů, pracoval jako popelář, svářeč etc.V tréninku mozkového myšlení mám zajisté velké rezervy, nicméně třeba po Praze si dokážu představit třeba nějaké zástupce ctihodného cechu taksikářského nebo ýberdrivery, kteří v některé dny najezdí i stovky km; spíše mi šlo o nepochopitelnost pravidelných dlouhých dálničních přesunů. Ovšem potřebuju-li např. realizovat časté top secret jednání s (potenciálními) obchodními partnery, asi to jinak než bez použití všudypřítomných telekomunikačních technologií/internetu nejde.

Už se těším na další video s Dusterem!

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jednání nemusí být ani v režimu tajné...osobní kontakt je prostě osobní kontakt. Duster si taky nevybíráš podle plakátu, ale prostě se na tu nádheru jedeš podívat!  

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Češi na to osobní jednání hodně dají.
S Madarem a Němcem jsem dělal půl roku projekt přes video konference a není problém. Teď to budem prezentovat CEO do Anglie taky videokonferenci. Češi chtěli kafickovat i kvůli prodloužení technické podpory za pár desítek tisíc.

S Madarem a Němcem jsem dělal půl roku projekt přes video konference a není problém. Teď to budem prezentovat CEO do Anglie taky videokonferenci. Češi chtěli kafickovat i kvůli prodloužení technické podpory za pár desítek tisíc.
black on black, petliter, jebem na too 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sice to není Duster, ale také hezká Dacia a zjevně i inteligentní majitel:

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW

aby mu tu krasotinku neodreli. do urcity miry chapu, kdyz takhle nekdo zaparkuje auto za 3m+, staci mi jak vypada astra omlacena ze vsech stran ani ne za 3 roky. ale tohle
 aby mu tu krasotinku neodreli. do urcity miry chapu, kdyz takhle nekdo zaparkuje auto za 3m+, staci mi jak vypada astra omlacena ze vsech stran ani ne za 3 roky. ale tohle 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Dacia Duster
Třeba zaparkoval v době sněhové kalamity a my posuzujeme aktuální stav.