To co píšeš ty, můžeš být v klidu, v Germánii by ti tam nic vadnýho nenalili. U nás je to všem jedno.

Tady všichni čumí na pixli a když vidí ACEA A3/B4 jsou spokojení. To že to je A3/B4 pouze prvních 5 tisíc km a pak je to vlastně M6AD, to možná nechce nikdo slyšet.

Možná ve světě je to soutěž, a možná ten drahý Castrol = záruka kvality a levný noname olej = mazut.
Dražší zvučnější olej možná bude lepší mazut zabalený do lepčí krabice, značkový olej si výrobce nenechá posrat jméno. Všechno ostatní jsou sračky, marketing, skutekutek.
Hlavně u nás v našem kocourkově všechny servisy podvádí, kradou olej, vymění je z půlky a ještě si naúčtují 750,-Kč za kdo ví co ze sudu, nejlépe tajemství šéfkuchaře olejů z Nigérie prodávaného dále v hypermarketu za 350,-Kč s nápisem Made in Germany.
Něco jako hydratace, chcete ji mít zdarma? stačí strčit ksicht do umyvadla a otočit kohoutkem. Ale celý svět šílí, když tvůj krém nehydratuje.
Když jsem kupoval Castrol, podíval jsem se ze zajímavosti i na 15W/40 a na něm je napsáno Pure syntetic. Pro všechny 15W-40 čistý minerál. U Castrolu je 15W-40 čistá syntetika a zatímco syntetika z Kauflandu 5W-30 je čistý minerál, který vám, vydrží možná 6.500km.
To je to proč jsem to řešil, když jsem hledal odpověď na otázku:
jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku?
už to vím je to: jjje to: Castrol a z Německa.