Touarega jakého vybrat
Re: Touarega jakého vybrat
Michal vždy vytáhne totální nesmysl k ničemu. To musí bejt snad naschvál

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Touarega jakého vybrat
Taky jsem to nepochopil.Ví kulový na čem a v čem jezdím. Mám 15 let starou káru , na který si udělám včetně rozvodů vše a když na to nemám náladu nebo nářadí ,tak to šoupnu do servisu.Už mě dávno nebaví se v tom hrabat a hlavně mě živí něco jiného a servisáky opravy aut a tak by to mělo být.mattonecz píše:Michal vždy vytáhne totální nesmysl k ničemu. To musí bejt snad naschvál
					Naposledy upravil(a) rfarsky dne pon 01 říj 14:35, celkem upraveno 1 x.

On to asi myslel tak, že když na bazarovém autě bude obuta nějaká slisovaná tma, tak se dá předpokládat, že původní majitel šetřil i na údržbě.
Což je imo kravina.

Což je imo kravina.

black on black, petliter, jebem na too 

Přesně Stepan.Jestli rfarsky dokáže sám servisovat touarega jak na 15letým autě tak je fakt třída.Mattone trefil jsi se tk.

Na servis Tuarega už musí být slušný zázemí .S těma gumama to mohlo byt napsané líp jinak souhlas. Jedná se mi o tenhle kus .  https://auto.bazos.cz/inzerat/93916491/ ... edadla.php

Podle fotek vypadá OK. Projeď ho, vezmi do servisu na důkladnou prohlídku a pokud ho nekupuješ za poslední peníze a jsi připraven že nebude chtít jen naftu a jednou ročně olej, tak si ho kup.

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to má servis, tak by to mohlo být ok. Rozvody píše, že byly udělané. Turbo? Měchy? Převodovka?

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Nedostatek motivace a invence!rfarsky píše:Chtěl jsem koupit nového Allspace , ale ty nové motory mě odrazují.
Do těď jezdím se Sharanem a z tohoto auta se těžko přesedlává do něčeho menšího.Mám rád pohodlí a rozhodně nechci sypat 1,5mega do novéo auta.
nové s garancí v dnešní době neznamená,že budu jezdit v pohodě a nebude mým druhým domovem servis.
Když jsem prodával T5 MV tak mi volali pomatenci, co naříkali, že nejlepší byla T4 Transporter.
Jediná věc tam byla lepší, přední náprava, a to jen na komfort.
Na cit už byla lepší MC Pherson z T5 a ÚPLNĚ VŠE ostatní bylo u T5 lepší. Za rok budu prodávat T6, to bude zas dílo ty hovory...
Škoda že to není T5, to byl držák

Tak to je podobně i dneska s novými auty.
Největší slabina jsou emisní normy. Potřebuješ pořádný silná motor s drive mode, ve sportu to nepodtáčí a vypnout start stop a nevidím problém!
Podle mě to je jako s barákama!
Jediný pravý důvod nestavět nový ale rekonstruovat jsou peníze. Neexistuje žádný jiný důvod............

Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
S barákama to není tak snadné. Ja před dvěma rokama koupil zánovní dům ve stávající zástavbě se vzrostlou zahradou... kdybych šel stavět, tak možná dneska řeším stěhování a zahradu mám srovnatelnou tak za 10 let.
S auty je to podobné. V době čekacích lhůt i přes 12 měsíců, nedostupnosti motorů z důvodu emisí... se může pár lidí rozhodnout pro zánovní.
Souhlasím ale že nové je nové.

S auty je to podobné. V době čekacích lhůt i přes 12 měsíců, nedostupnosti motorů z důvodu emisí... se může pár lidí rozhodnout pro zánovní.
Souhlasím ale že nové je nové.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Tak určitě nové je nové a kdyby VW dával lepší záruky možná by mě to přemluvilo.Ale rozhoně souhlasím s tím ,že si pokládám otázku jestli dát mega za nové a nebo 0,5 mega za jeté a mít rezervu na jiné věci. Je to jenom o prioritách.Mám rád prostorný auta , protože ten prostor často využívám,ale najít auto za II Sharana je dneska problém. A zároveň Touareg je pěkný silný bezpečný auto , který nepotřebuju ani ho moc nevyužiji , ale chci ho. A tak to prostě někdy chodí.