Nakonec jsme si taky jen popovídali.
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Bond: dobřeee, taky mám několik podobných zážitků, kdy mě honili a já o tom nevěděl. Ještě s Foresterem se mi té 1,8 povedlo fouknout do objektu, ale práskla mě vrátná, jinak mě nenašli
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Co jsem měl možnost vidět tak něco naváží dva kluci z dopravky a tam hubeňourů moc neni, technika od rametu a plnej kufr (první pomoc, kužely, zastavovací pás, osobní věci cajtů) a každá oktávka je jinak zajetá.
last of the V10
Ten nožík, to mělo znamenat zbraň?
Mám v karavanu 10 nožů a některé vypadají jako kudly
Přitom to je možná celé jinak, ale tak vždycky se hodí, když je přestupků více.
Ale spíš tam neuvedli, co se dělo, s tím metrem tam podle mě zaznamenávali poškození ve výšce od země= předpokládají, že někoho škrábnul, třeba ve zůžení nebo kdekoliv jinde, tj podezření že ujel z místa nehody...
Mám v karavanu 10 nožů a některé vypadají jako kudly
Ale spíš tam neuvedli, co se dělo, s tím metrem tam podle mě zaznamenávali poškození ve výšce od země= předpokládají, že někoho škrábnul, třeba ve zůžení nebo kdekoliv jinde, tj podezření že ujel z místa nehody...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Za středu, čtvrtek a nešek natočeno asi 1500km po CZ (převážně I.tř) bez chytré paní v podpalubí a na celých 15-ti stech km sem neviděl ani jedno PaChové auto, natož PaCha.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já až dneska v Berouně - MP si hnedka na začátku vybrala ten jeden den v měsíci, co měří rychlost...
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
black on black, petliter, jebem na too 
Karavan v posledním videu se údajně zvládl srazit se třemi vozidly, proto ho tak naháněli a nakonec byl ještě pod vlivem.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Fčíl mi "na Nové" nedal přednost pyloth kouřící Ávie Jednota Cooop VS - vletěl mi tam z vedlejší bez ohledu na to, že mě musel vidět a po cestě na Hňupisko sa divně pendloval od kraje ke kraji (buď při jízdě psal knihu jízd /dodáky nebo byl pod vlivem).
PaChové bohužel nikde v dohledu, jinak bych ho snad i nabonzoval......
PaChové bohužel nikde v dohledu, jinak bych ho snad i nabonzoval......
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.