BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Já bych si taky nikdy nekoupil něco ve stylu 7er/A8/Sklasse, atd. Prostě mi to nic neříká. Stejně, jako třeba Lambo nebo F.
soon...
Např. já si myslím, že na 530d nevydělám nikdy, resp. v tom nebudu jezdit 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Zkusím hádat, za B je správně 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
MadJoe: Dovysvětlím->pointa je taková, že pokud někdo fakt chce mít 530d, není v dnešní době téměř žádný problém si jí dovolit. I ze svého studentského platu bych nějakej pětiletej operák s odpočtem asi utáhl. Takže z mého pohledu ten, kdo CHCE prémii a skončí v nějaký 320d, na tom z mého pohledu musí bejt fakt špatně, sorry
O tom, že je to naprostá kravina (=z mého pohledu ne o moc horší než pořízení 320d
) už jsem nemluvil. Stejně jakože by někdo měl mít povinnost jezdit v Sku, když na to má. V úzké rodině kterej se rozhodl, že za auto víc než týdenní příjem své firmy nedá a jezdí hatchem nižší střední, bo mu to stačí.
Je to o prioritách, ne že ne. Tož mír
911T: Já taky nemluvil o "běžném" člověku s průměrným platem. Takovej totiž nedá dohromady ani na tu 320d a nejspíš ho to ani nezajímá, protože má svých starostí dost, viz výše.
BOB: Dyť já psal, že jsem to GTDčko doma kešoval dopředu, jinak by mi ho tatík ani neobjednal. Víc se obhajovat na anonymním diskusním serveru asi nemá cenu

O tom, že je to naprostá kravina (=z mého pohledu ne o moc horší než pořízení 320d

Je to o prioritách, ne že ne. Tož mír

911T: Já taky nemluvil o "běžném" člověku s průměrným platem. Takovej totiž nedá dohromady ani na tu 320d a nejspíš ho to ani nezajímá, protože má svých starostí dost, viz výše.
BOB: Dyť já psal, že jsem to GTDčko doma kešoval dopředu, jinak by mi ho tatík ani neobjednal. Víc se obhajovat na anonymním diskusním serveru asi nemá cenu

black on black, petliter, jebem na too 

Ze studentského platu? A víš, že normálně se z platu neplatí jen auto?

Sorryjako, ale tahle debata je vážně mimo. Změna tématu, asi máme obrázek jaký kdo chtěl.
40-45h týdně a k tomu prezenční vejška.
Nikdy jsem neřek, že půl druhýho mio je málo peněz. Ani těch 800k není. Jenom že když v dnešní době chceš*, tak to není až takovej problém profinancovat. Což neznamená, že každej nutně musí chtít. Sorry
*a že je to asi brutální kravina, to taky neřeším. Jenom, že to jde

Nikdy jsem neřek, že půl druhýho mio je málo peněz. Ani těch 800k není. Jenom že když v dnešní době chceš*, tak to není až takovej problém profinancovat. Což neznamená, že každej nutně musí chtít. Sorry

*a že je to asi brutální kravina, to taky neřeším. Jenom, že to jde

black on black, petliter, jebem na too 

jo, slyšel jsem už taky o klukovi, co si vydělal 20, splácel 18 za báwo, bydlel u mámy, po výplatě natankoval plnou, tu projel za 3 dny a bylo po všem. To asi tak zhruba odpovídá tý představě "vydělat si" na takový auto při škole.
to je fuk, i kdyby 30 čistýho, tak jak už tady psal MadJoe - v životě samostatného jedince není tvojí jedinou starostí auto, a když jo, tak to pak podle toho vypadá
Ja pri VS taky makal, prakticky furt a ne uplne za malo, ale spis jsem resil abych mel prachy na to se odstehovat od rodicu, na letenky, na hory, na bike a tak a stejne jsem mel furt malo. Vlastni auto jsem nemel, pujcoval jsem si od rodicu kdyz bylo treba a kdyz jsme nekam jeli, tak benzin se rozpocitaval, jo to byly krasny casy 

R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k