Seat obecně
Re: Seat obecně
A já dodám, že pokud si to pamatuju správně, tak mattone zatím není ani jako OSVČ plátce DPH. A pokud by plánoval se plátcem stát až teď (pominu, že bez obratu to teď berňáky nechtějí přiznávat) a hned jako čerstvý plátce si koupit auto a uplatnit nadměrný odpočet DPH v takovéhle výši, tak může ještě letos čekat kontrolu z FÚ, to se jim líbit nebude.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je vlastně pravda...není DIČař.
A kdo někrade, nemá sa čeho báť!

A kdo někrade, nemá sa čeho báť!

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Nejsem DIČ a mám paušál. Proto sem se nakonec rozhodnul stáhnout ocas. Sice bych to zvládnul platit, ale taky budu chtít za 1-2 roky hypotéku a to je důležitější, že. Takhle drahý auto si koupím až budu plátce a pude to do nákladů. Prostě dneska když sem jel v Astře a přemýšlel jak velký rozdíl by bylo sedět v Cupře, tak to nevyváží 400 tis úvěr 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Seat obecně
Nebo až budeš vydělávat tolik, že ti to bude jednomattonecz píše:Takhle drahý auto si koupím až budu plátce a pude to do nákladů.

Ale asi rozumné rozhodnutí. Pořád je to jenom auto a jít kvůli němu na hranu s financemi je nesmysl.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Gratuluji k rozumnému rozhodnutí.

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
						V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No jo ale než doplatí hypotéku tak na trhu bude jen elektrická cupra.

Za 1-2 roky si budu moci dovolit obojí 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jen aby...ještě jednou zpřísní hypo úvěry a bude si to moct dovolit jenom Andrejš 

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Ještě když jsme u těch úroků, splátek a tak.
Teď jsem tvořil tabulku na porovnání platba cash vs. leasing s různými akontacemi na různou dobu s uložením zbylých prostředků na dostupné termimovane vklady.
Při započtení pouze splátek vygenerovala 0%akontace za 36 měsíců cca 150 tisíc profit oproti platbě cash. Ovšem dodatečné povinné pojištění od leasingovky v porovnání s nabídkami od makléřů poslalo tuto variantu o cca 20 tis do mínusu a to jsem ještě nezspocital úsporu, která by vznikla tím, že pojištění od leasingovky nebylo gaap, ale splátka byla fixní po celé tři roky, což si u vlastní pojistky ohlídam a každý rok můžu snižovat pojistnou částku.
 a to jsem ještě nezspocital úsporu, která by vznikla tím, že pojištění od leasingovky nebylo gaap, ale splátka byla fixní po celé tři roky, což si u vlastní pojistky ohlídam a každý rok můžu snižovat pojistnou částku.
Natahování doby v intervalu 3-5 let a akontace 0-30% nikdy neukázala výhodnější variantu, rozdíl se snižoval, nicméně nejvyhodnejsi nabidka vytvořila zisk cca 5tic za čtyři roky.
Takže cash is the King
Edit: pc cena vozu cca 1,2 i s DPH. Sleva za úvěr nepritomna.

Teď jsem tvořil tabulku na porovnání platba cash vs. leasing s různými akontacemi na různou dobu s uložením zbylých prostředků na dostupné termimovane vklady.
Při započtení pouze splátek vygenerovala 0%akontace za 36 měsíců cca 150 tisíc profit oproti platbě cash. Ovšem dodatečné povinné pojištění od leasingovky v porovnání s nabídkami od makléřů poslalo tuto variantu o cca 20 tis do mínusu
 a to jsem ještě nezspocital úsporu, která by vznikla tím, že pojištění od leasingovky nebylo gaap, ale splátka byla fixní po celé tři roky, což si u vlastní pojistky ohlídam a každý rok můžu snižovat pojistnou částku.
 a to jsem ještě nezspocital úsporu, která by vznikla tím, že pojištění od leasingovky nebylo gaap, ale splátka byla fixní po celé tři roky, což si u vlastní pojistky ohlídam a každý rok můžu snižovat pojistnou částku.Natahování doby v intervalu 3-5 let a akontace 0-30% nikdy neukázala výhodnější variantu, rozdíl se snižoval, nicméně nejvyhodnejsi nabidka vytvořila zisk cca 5tic za čtyři roky.
Takže cash is the King

Edit: pc cena vozu cca 1,2 i s DPH. Sleva za úvěr nepritomna.
black on black, petliter, jebem na too 

Už staří sedláci říkali: Forota je pán 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.