Kamarád mě právě navedl, že když si nechám uznat všechno z gymplu, tak oborových předmětů je na průmce pár, ale za to výživných, a že by to mělo v praxi stejnej dopad (Bc. Ing na vizitku si psát nebudu, vlastně ani to Ing.). Blbý je, že bych musel svůj život postavit kolem těch oborových na střední a ještě na ty hodiny musel chodit s bandou náctiletých trumberů. Holky žádný...

*jsem mámě toho inženýra slíbil a navíc tam nabízejí pár super věcí, třeba part time na finančáku, nebo přípravu na zkoušky na daň poradce. I to se může hodit a je lepší mít ty vrátka otevřený (k tomu druhýmu, na to první se až moc rád koukám do zrcadla).
Toho OZtkáře jsem myslel +-požadovanou úroveň znalostí. Nepotřebuju bejt nástrojář ani CNC programátor, ale zas to nechci vidět jenom v Excelu.

Juniorní pozice zní fajn, ze zkušeností vím, že je lepší si vybrečet 3/4 úvazek než nějakou Internship blbost. Dost mě limituje ten gympl, když poškrtám všechno, kde je střední SŠ v požadavcích, nezbyde mi skoro nic. Uvidíme, možnosti jsou nekonečné

E: Honzisss->jo, otec by taky rád ukecal ségru do svýho byznysu. Bloncka s trojkama by bylo úžasný OZtko