měl jsem pocit, že matone mluví o mém otci (jak se mi to načetlo z newsfeedu a bobův komentář jsem neviděl kvůli stránkování) a už jsem chtěl být net hero. tak zase dobrý.
Ovčáček se na veřejnosti samozřejmě vyskytuje v doprovodu:
https://www.expres.cz/jiri-ovcacek-karl ... y2016_pali
By mě zajímalo, jestli by tohle voliči zemana rozdejchali
Levorg se tátovi líbil taky, je to zajímavý kombík a jezdí s matkou pořád na kola. Pak si ho chtěla koupit máma, lehounce se s tím projela (jezdí s G165 za pět meziměsto, 5,5 dlouhodobě, kdy akorát popojíždí půl kiláku na firmu) a svítilo na ní něco jako 10 litrů, no tak to fakt ne. Kdejaká O3 1.8TSI udělá lepší užitnou službu za menší spotřebu.
mmira: Jo, já vim. Ale GR nemá ty koule. Uvidím, kolik kiláků s tím budu najíždět já, tatík stejně jezdí jak s hnojem, jde spíš o ten pocit to mít, tak jeho to přežije. Třeba mi to pak dá.
Orientačně @MZ: Co je potřeba tomu udělat, aby to přežilo i po záruce? Kovaný co všechno? A ten mezichladič? Staví se k tomu po záruční stránce dobře? Respektive, když se něco posere v záruce, uznávají? Jestli by bylo lepší to rovnou udělat a srát na záruku nebo si užít 5let/200kkm, ideálně to uštvat těsně před koncem a pak rovnou kovaný díly?
Já bych to po fórech musel hledat, ty to budeš mít asi v hlavě
K motoru: PJ psal střelba 24, limit 35, jeho definice "normálně rychle" 15. To není tak zlý. Ikdyž GR na tom bude líp. Ale to už není ono