Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
A jak je to s ALP v reálu, neprudi policajti, když nezmeri? Nebo jim mám říct „pánové, copak já vím, proč vám to nefunguje“?
Je potřeba co nejdřív vypnout a nechat se změřit....
Ty 3-4 vteřiny je moc nevzruší.....prostě to zašlápnout a vypnout.
Řeči typu "pánové já nevím proč vám to zrovna moje auto nezměři" neobstojí.... nejsou blbý a vím o hodně z nich že např detektory mají protože kdyby je ve volnu změřili tak je to vyjde dráž než civila pokuta....

Ty 3-4 vteřiny je moc nevzruší.....prostě to zašlápnout a vypnout.
Řeči typu "pánové já nevím proč vám to zrovna moje auto nezměři" neobstojí.... nejsou blbý a vím o hodně z nich že např detektory mají protože kdyby je ve volnu změřili tak je to vyjde dráž než civila pokuta....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Tak.... standardní nastavení ALP je 4 sekundy, pak už Tě změří.
Neska mi drahá reportovala "novinku" P960 (co má ona) oproti P950 (co mám já) - PaCh ji měřil lejzrem zezadu (po směru jízdy) a chytrá paní v podpalubí ji oznámila "laser zezadu" .... hezky!
Tohle P950 neumí, ta jen zařve "laser" ale odkud na mě pálili už ne.... 
Neska mi drahá reportovala "novinku" P960 (co má ona) oproti P950 (co mám já) - PaCh ji měřil lejzrem zezadu (po směru jízdy) a chytrá paní v podpalubí ji oznámila "laser zezadu" .... hezky!

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Obecně platí, že čím méně toho nemluvíš, tím lépe.
Já to mám třeba tak, že MP nevypínám vůbec a PČR ano, když stíhám
Já to mám třeba tak, že MP nevypínám vůbec a PČR ano, když stíhám

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Sounds like me.VS* píše:Kamarádi co mají jen detektor bez ALP a taky říkají že laser nepotkávají moc často...
AL, pokud má mít opravdu smysl, nemá jinou variantu než pevná kolem těch 30k, což?

black on black, petliter, jebem na too 

Pavproch: směr laseru umí Protector II s ALP jednotkou....jestli máš ALP tak to v toolsech jde zapnout...je na to samostatná kolonka tam...tak jako frekvence u rameru atd
BTW: kde ji brali zezadu? Je to poslední dobou v módě na Zlínsku...
BTW: kde ji brali zezadu? Je to poslední dobou v módě na Zlínsku...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Dík za tip, až budu příště aktualizovat, tak na to kuknu.
Měřili ji kdesyk na cestě z RpR do Ovy, říkala mi kde, ale... znáš to, skleněná nemoc
Měřili ji kdesyk na cestě z RpR do Ovy, říkala mi kde, ale... znáš to, skleněná nemoc

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na stary kolena jsem zblbnul a premyslim o motorce... jak se resi ochrana tam, nebo to nema smysl? Premyslel jsem ze bych na ramer poridil genovo na baterky, jakej to ma odber?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Mimochodem, co detektory a pokovené přední sklo? Někde jsem zahlédl, že to není úplně ideální (AR bych asi chtěl přenosný, kvůli dvěma autům, ALP zatím do "primárního", nechce se mi vysolit tolik peněz najednou, protože předpokládám, že ALP je napevno, zatímco nějaký detektor můžu poměrně snadno přenášet).
pavproch píše:Dík za tip, až budu příště aktualizovat, tak na to kuknu.
A byli vidět i zepředu, nebo to pálili schovaní?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124