Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
ano, ma to ten DVB-T2C
http://www.samsung.com/hu/tvs/uhdtv-mu6 ... U6122KXXH/
http://www.samsung.com/hu/tvs/uhdtv-mu6 ... U6122KXXH/

Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Doma máme asi 10 roků telku Sony, která samozřejmě DBV T2 neumí.... velmi, velmi mě potěšilo, co sem zaslech na čété (jak tam ohlašujou to T2), že ti co na telku čumí ze satelitu (můj případ) nějaké připitomělé T2 rešit nemusí.... takže nákup nového přístroje sem mohl zase odložit ad acta.... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak tak, tyka sa len toho kto sleduje klasicky cez antenu...
A proc bych kupoval novou telku, kdyz staci dvb-t2 set-top-box. A beztak je jeste rok, dva cas.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
No, já radši jednou za X let koupím set top box nebo novou telku, než platit těm č***** ze skájlinku nějaký servisní poplatky za uplný houby. Ze satelitní paraboly jsem si udělal dobrej poklop na sud na chatupavproch píše:ti co na telku čumí ze satelitu (můj případ) nějaké připitomělé T2 rešit nemusí.

Pp bydli v horach. Resp. Pod horama... treba tam tv signal neni. Pred rokem jsem v Beskydech resil internet a krome jednoho providera to bylo vse max 5mbit/s a to jeste mozna, protoze trn signal k tobe mozna ani nedoleti...
Pak neni o mnoho vice moznosti...
Pak neni o mnoho vice moznosti...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Sic mě servisní poplatek pro skylink taky pěkně sere (pamatuju, jak před x rokama inzerovali "základní nabídka NAVŽDY zdarma", děffky jedny), ale když už tu parabolu mám, tak co že?!? Pozemní signál sice (asi) je - vidíme na vysílač na Radhošti, ale ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já taky vidím na vysílač, ale když kolem nás zakrouží A380, tak jsou tam enem kostičky 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Lachende Bestien
- Letec
Lidé ještě dnes v době rychlého inertentu v každé vesnické řiti používají a platí za tv služby?