No a nakonec Genesis vs. Superb? Z tebe měl být novinář...

Jsem ti to zvýraznil klíčové body. Zejména ten otazníček. Přisuzuješ mi výroky, který jsem neřeklStepan píše: Edit: Ale ten genesis na papíře nevypadá vůbec špatně. Zajímavá alternativa k Superbu 2.0TSI?
Takže když dáš někam otazník, tak jseš z obligaStepan píše:Jsem ti to zvýraznil klíčové body. Zejména ten otazníček. Přisuzuješ mi výroky, který jsem neřeklStepan píše: Edit: Ale ten genesis na papíře nevypadá vůbec špatně. Zajímavá alternativa k Superbu 2.0TSI?Normálně jsem se zeptal a ty kolem sebe kopeš jak ublížená holka. Cenová politika ohledně konkrétně Genesisu je mi víc než dobře známa. Půl mega sem, půl mega tam...
BOB: Velmi hrubě řečeno. Tuším, že Genesis je o něco větší. Neříkám, že jsou to přímo konkurenti. Ale že pokud si řeknu "mám něco přes mega bez daně a chci sedan se silným motorem" , tak mi do toho výběru spadne i Hyundai i ten Sup. A na rovinu přiznávám, že v tom Genesisu jsem nikdy nejel. Jednou na jedné akci jsem si do něj sedl a ten interiér mě uplně neurazil. Ale je fakt, že jsem tam nic neosahavál. Volant dobrý a zbytek nevim