Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Přesně tak. Nejsem proti uhnutí do levého ale musí být prázdný. Kdyby mu neuhnul tak si to příště ten s tou dodávkou nachystá líp a nikdo nebude muset dělat zbytečné manévry.
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... &sId=&mId=
Jsem zvědav, co dělal ve chvíli nárazu kontrolní řidič a proč systém na chodkyni nereagoval?
Jsem zvědav, co dělal ve chvíli nárazu kontrolní řidič a proč systém na chodkyni nereagoval?
taky by mě zajímali podrobnosti. Kontrolní řidič ji mohl klidně přehlídnout, bylo to v noci a přeházela mimo přechod, takže nepředpokládal výskyt chodce. Ale proč si toho nevšimlo auto?
Co teď mám v autě na denní ježdění konečně ACC, tka vím, že stačí mít zasranej předek nebo se držet v dálničním pruhu vlevo, zatímco auto před tebou vpravo a už ho to nevidí a zrychluje jak divý. Jasně, autonomní auta jsou technologicky o dost dál, ale pořád je to jenom pár čidel a kamer. 
A očekávám, že vyšetřování ukáže "nepředvídatelné chování na straně chodkyně, kdy by ani zkušený řidič nestihl reagovat", nějakou menší pokutku a vyrovnání se s příbuznými off the record.

A očekávám, že vyšetřování ukáže "nepředvídatelné chování na straně chodkyně, kdy by ani zkušený řidič nestihl reagovat", nějakou menší pokutku a vyrovnání se s příbuznými off the record.
black on black, petliter, jebem na too 

Tak když i normální řidič má problém trvale udržet pozornost, tak co čekáte od "odborného dozoru" autoauta, které potřebuje jen občas napovědět ? By mne zajímalo jestli se na veřejnost dostane video, jak to proběhlo.
Co asi. Znuděně seděl na sedadle a za takového stavu uběhne do reakce mnohem delší doba, než když člověk aktivně řídí a je koncentrovaný.spooon píše:taky by mě zajímali podrobnosti. Kontrolní řidič ji mohl klidně přehlídnout, bylo to v noci a přeházela mimo přechod, takže nepředpokládal výskyt chodce. Ale proč si toho nevšimlo auto?
Rychlost zabíjí!
Me to nevadi, me to primo s***. Takovejch kamionaku, co kvuli rozdilu/brzdeni o 10-20km/h aby pustili kolegu, klido zariznou 10-20 aut v levym potkavam kazdej den nekolik. Mnohdy vyjedou doleva a pritom se autu v pripojovacim nepriblizej ani na 10m a zas jim odjede. Presne tenhle druh chovani je na dalnici nejnebezpecnejsi, zpusobuje nehody a prakticky nikdy nevytresta vynika. Stejne jako kdyz to ridic kamionu pusti doleva aby predjel dalsiho, kdyz za 100m zacina stoupaci pruhřidičBOB píše:A mě to třeba vadí. Nevidím důvod k omezování ostatních. Kdyby se takhle choval každý a při každé příležitosti...

Ja chapu ze kamion je tezka vec a rozjet ho zpatky na puvodni rychlost neni zadna sranda, ale vuci ostatnim je to hruba neohleduplnost.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Od dob, co jezdím s adapt tempomatem, mi to pouze vadí. Když to ale kamioňák udělá na prasáka, že ani adapt už není schopen reagovat, tak mne to sere.
soon...
Nejlepsi je, kdyz nekdo zacne predjizdet, za nim se udela vlacek deseti aut a on pak zjisti, ze mu predjizdeny kamion ujizdi..
Honza42 píše:Na tom chování kamioňáka není nic tak strašného, aby to stálo za zmínku.......

Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)