Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od jerry »

"Echt" Švýcaři nic moc, ale krajina patří mezi nejhezčí v Evropě. A taky nejsou všichni Švýcaři ti "echt", i tam se najdou fajn lidi, strávil jsem tam hodně času.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já to vím...žil nám tam strejda od roku 1968...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Vsak ja si svoje taky najezdim. Za prvni rok s papirama kolem 25, za ten druhy uz 34kkm jenom na svem primarnim aute, k tomu neco sluzebnima autama doma, neco v Prazske praci a ono to naskakuje. Ikdyz CCS taky nemam a nikdy jsem nemel :(

Akorat bych rekl, ze nejvic najezdi kamionaci a taxikari a vetsi prasata tezko hledat.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Letos dávám Ženevu poprvé, už se nemůžu dočkat, až na chvíli vypnu :)

Jinak rodinný známý ze Švajcu všechna auta od novoty dojezdil buď on nebo jeho děti do stavu, když už to podle něj nebylo bezpečný nebo začínal být hodně náročný servis.. Měl třeba e38 728i, Passat B5, Multivan v nějaký spešl cestovatelský edici,... :D Jakmile se ozvalo cokoli podezřelého, okamžitě zastavil, nechal to odtáhnout do autorizáku a to bylo několikrát do roka, jednou to bylo třeba kvůli kamínku, který se dostal nějak mezi brzdy a pískalo to a podobný "maličkosti". Ale lidsky ten člověk není nic moc..
Naposledy upravil(a) oxik dne stř 07 bře 15:15, celkem upraveno 1 x.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jsou tam velké rozdíly mezi německy, francouzsky a italsky mluvícími Švýcary. Mezi těmi německy mluvícími bych žít nechtěl, v takovém Ticinu bych si to užíval.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Kdo si vlastně kromě všemožných fízlocejních útvarů může dle zákona umístit modré blikačky do čelní masky auta?
Většina řidičů zákonnou definici o výstražném znamení vozidla s právem přednostní jízdy stejně nezná, takže jako nástroj k "čištění" pruhu od chronických levoproudařů by se to hodilo.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ti italsky mluvící zní dobře...těmi bych si i popovídal :-) A pár jich taky znám, co tam žijí u Lago di Como nebo LAgo di Lugano.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

Bože, tady se to sešlo! Takže podle vás je správně, když dojedu vláček v levým pruhu, zařadit se na konec a čekat, co se stane? A podle toho se teda pozná vyježděnej řidič. Hmmmmmmm, asi se nad sebou budu muset zamyslet @-) . Jezdím poměrně dost a ani jedno z mých aut bych neoznačil za slabé, nebo pomalé. A přesto se velmi svědomitě zařazuju a víte co? Vetšinou moje zařazení doprava přiměje i další z toho vláčku se zařadit. A pak se velmi často vláček roztrhá, rychlejší předjedou a vláček zmizí. Jenže to vám super pilotům nikdy nedojde, protože kdo by při vašem expertním řízení přemotorovaných bestií =)) stihl přemýšlet o souvislostech, že?
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše:Ti italsky mluvící zní dobře...těmi bych si i popovídal :-) A pár jich taky znám, co tam žijí u Lago di Como nebo LAgo di Lugano.
Kamarád, Švýcar narozený v Locarnu, pracuje celý život v Curychu, vždy jednou za měsíc musí odjet do Ticina nadýchat se na pár dní "svobodného" vzduchu :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak moje zkušenost je přesně opačná - mohu se do pravého řadit klidně za každým autem a nic se neděje. Já kličkuju jako debil a vláček jede v klidu dál.
Ale místo tvých popletených dojmů, bych už rád nějaký ten konkrétní argument, co světového jsem to vlastně porušil :-?
Pavelpu27 píše:Všechny světové zákony, modely i výzkumy se mýlí...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět