Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Chceš ho pro ženu?
Původní stav se mi ničit nechce.
Původní stav se mi ničit nechce.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Žena už svoje auto jednou měla a na těch 350 km za rok a tři čtvrtě je levnější taxík, takže musím s díky odmítnout. Spíš jsem myslel vyměnit to za origo patnáctky hlíny, ty tomu také sluší a motor se s nimi tak nenadře.
Na zvětšování kol máme stejný názor a aktuální výměna u TSI 63 zimní 185 za letní 195 (obojí patnáctky) to potvrzuje a je znát, i když ani ne tak na spotřebě jako dynamice.
Na zvětšování kol máme stejný názor a aktuální výměna u TSI 63 zimní 185 za letní 195 (obojí patnáctky) to potvrzuje a je znát, i když ani ne tak na spotřebě jako dynamice.
TSI
Pokud by se mi povedlo sehnat nějaké lehké 15", tak bych 17" uklidil do garáže a nechal si je.
Spíš si ale pohrávám s myšlenkou koupě prestižního německého vozu z Mladé boleslavi s velkým kufrem.
Spíš si ale pohrávám s myšlenkou koupě prestižního německého vozu z Mladé boleslavi s velkým kufrem.

- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Jinak ke spotřebě, hurvajz FL kombi TSI 63 prvních 10 tisíc za 6,2.
TSI
HondaMan píše:Pokud by se mi povedlo sehnat nějaké lehké 15", tak bych 17" uklidil do garáže a nechal si je.

OII by nebyla až tak marná. Ale jediné co vím je, že bych potřeboval něco s větším kufrem 
Jen si nejsem jistý, zdali to není až příliš racionální volba...

Jen si nejsem jistý, zdali to není až příliš racionální volba...
stárneš.. není to tak dlouho co jsme lítali v Sosnový na slickách s upadlým výfukem a teď chceš jezdit v dehtový octavii 

Clio bylo super. Moc rád na něj vzpomínám.Prasík píše:stárneš.. není to tak dlouho co jsme lítali v Sosnový na slickách s upadlým výfukem a teď chceš jezdit v dehtový octavii
Ale co si občas píšu s novým majitelem, tak bylo prodané za minutu dvanáct...