IT poradna
Re: IT poradna
Jop, já to rovnou vypnul, zapnul a šlo to, ale zajímala mě diagnostiaka  

black on black, petliter, jebem na too 

ako hovorim, nesiel ti DNS server
vsetko na internete funguje podla IP adries, ale komu by sa chcelo tukat napr. 128.52.182.94 na to aby navstivil autoforum.cz
no a na to je DNS... ty natukas autoforum.cz(co je pre cloveka omnoho prijatelnejsie ako zhluk cisiel), a DNS server uz tvojmu PC povie ze autoforum.cz znamena ze ma ist na 128.52.182.94
ked DNS nejde, tak sa proste bez IP adries nikam nedostanes/okrem par najnavsetovanejsich stranok, ktore si PC/router ulozi lokalne, aby nemusel zakazdym na DNS... no a medzi tymi strankami boli zrejme aj FB/google preto si sa dostal iba na ne, a na ostatne pre ktore by si uz DNS potrebolva nie
 preto si sa dostal iba na ne, a na ostatne pre ktore by si uz DNS potrebolva nie

vsetko na internete funguje podla IP adries, ale komu by sa chcelo tukat napr. 128.52.182.94 na to aby navstivil autoforum.cz
no a na to je DNS... ty natukas autoforum.cz(co je pre cloveka omnoho prijatelnejsie ako zhluk cisiel), a DNS server uz tvojmu PC povie ze autoforum.cz znamena ze ma ist na 128.52.182.94
ked DNS nejde, tak sa proste bez IP adries nikam nedostanes/okrem par najnavsetovanejsich stranok, ktore si PC/router ulozi lokalne, aby nemusel zakazdym na DNS... no a medzi tymi strankami boli zrejme aj FB/google
 preto si sa dostal iba na ne, a na ostatne pre ktore by si uz DNS potrebolva nie
 preto si sa dostal iba na ne, a na ostatne pre ktore by si uz DNS potrebolva nieRe: IT poradna
ani tie niesu neomilne, pamatam si ako asi pol roka dozadu vypadli aj tie 

Počeboval bych zase poradit či nasměřovat kam sa kuknúť....
Ten "její" pičítač - Win10 Profi, internetový prohlížeč Microsoft Edge: jak mu vnutit jako primárního (a jediného) poskytovatele vyhledávání Google? (Je tam přednastavený Bing a nenašel sem možnost jak google dostat na seznam poskytovatelů....)
A druhá otázka: kde se v Edge odstraňují (zřejmě přednastavené) blokace některých webů? Např. bmwklub.cz mi to neotevřelo, jí to to nechce otvírat např. blesk.cz ( )
 )
Kuju

Ten "její" pičítač - Win10 Profi, internetový prohlížeč Microsoft Edge: jak mu vnutit jako primárního (a jediného) poskytovatele vyhledávání Google? (Je tam přednastavený Bing a nenašel sem možnost jak google dostat na seznam poskytovatelů....)
A druhá otázka: kde se v Edge odstraňují (zřejmě přednastavené) blokace některých webů? Např. bmwklub.cz mi to neotevřelo, jí to to nechce otvírat např. blesk.cz (
 )
 )Kuju
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
nejlepsi bude nainstalovat chrome

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: IT poradna
Nastavení googlu. Jdi na http://www.google.com
1. Vpravo nahoře v Edgy tři tečky.
2. Nastavení
3. Zobrazit podrobnější nastavení
4. Změnit vyhledávací engine
Tam by mělo být vidět bing (defaultní) a pod tím google (nalezené)
Zdroj zde.
K tomu blokování. Nezdá se mi, že by Mrkvosoft měl nějaký blacklist stránek a i kdyby ano, tak proč by do něj vkládal zrovna bmwklub a blesk? Co to píše, když se snažíš tu stránku načíst?

1. Vpravo nahoře v Edgy tři tečky.
2. Nastavení
3. Zobrazit podrobnější nastavení
4. Změnit vyhledávací engine
Tam by mělo být vidět bing (defaultní) a pod tím google (nalezené)
Zdroj zde.
K tomu blokování. Nezdá se mi, že by Mrkvosoft měl nějaký blacklist stránek a i kdyby ano, tak proč by do něj vkládal zrovna bmwklub a blesk? Co to píše, když se snažíš tu stránku načíst?
Dík. Nepíše to vůbec nic, bílá plocha a nahoře to akorát signalizuje že načítá a nic.....

Tak zkus promazat cache paměť.
Zase ty tři tečky ->Nastavení->Vybrat co smazat.
Tam vybereš historii, cookies a cache soubory a dáš smazat.

Zase ty tři tečky ->Nastavení->Vybrat co smazat.
Tam vybereš historii, cookies a cache soubory a dáš smazat.
Neska už ty věci fuckt nic nevydrží..... zítra, nejpozději pozítří budu muset (letos UŽ potřetí) dát mobil na nabíječku.....  

A fčíl vážně - sem v (příjemném) úžasu: letos sem opravdu mobil nabíjel prozatím jen 1. a 18. ledence.... a to sem si myslel, že ta baterka v ňom už po roce nějak slábne....

A fčíl vážně - sem v (příjemném) úžasu: letos sem opravdu mobil nabíjel prozatím jen 1. a 18. ledence.... a to sem si myslel, že ta baterka v ňom už po roce nějak slábne....