BMW Divize
Re: BMW Divize
pp: Bylo to na webu, když pj dělal rozhovor s šéfem divize ///M. To cukání při řazení nahoru je naschvál, kvůli sportovnímu feelingu 

black on black, petliter, jebem na too 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád v IT vyměnil RS4 za tohle. Tak su zvědavé, když tam pojedu, co to umí...
soon...
No, snad nerekne posledni vetu v zivote "Tak a ted ti predvedu co to umi ..." 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:

Ale on docela umí. Od 18ti jezdí v autech typu Vanquish, S8, S63 AMG, atd... Ale vlastně všechno je jednou poprvé

To spíš, že mu to já rozložím na atomy

soon...
Koubes: Pokud bavoráka, tak využít jednu s posledních možností 6-válec s manuálem. Nevidím smysl jim platit prémiovou cenu za 4-válec. Jede motor, podvozek, převodovka a brzdy. Na vzhled si zvykneš u všeho 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ZF 8 mi necukal ani v 428iX, 430Ci ani X3 28i tak nevím jak jste s tím jezdili, ale je to nuda no
vzal bych auto po faceliftu, je to překvapivě rozdíl, interiér doladěn na úroveň audi
když vidím ceny "jahreswagenů" hlavně u nás tak nechápu, kdo to kupuje, jestli se to za udávanou cenu prodává
prémie lze běžně usmlouvat cenu -21% i na FO natož na firmu. BMW nabízí automaticky 15% slevu doktorům a jiným volným povoláním.
vzal bych auto po faceliftu, je to překvapivě rozdíl, interiér doladěn na úroveň audi
když vidím ceny "jahreswagenů" hlavně u nás tak nechápu, kdo to kupuje, jestli se to za udávanou cenu prodává
prémie lze běžně usmlouvat cenu -21% i na FO natož na firmu. BMW nabízí automaticky 15% slevu doktorům a jiným volným povoláním.
Cim se to lisi od obyc m3?řidičBOB píše:Kamarád v IT vyměnil RS4 za tohle. Tak su zvědavé, když tam pojedu, co to umí...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
asi modrou barvou a chybějícíma xenonama (LEDkama) jak je u IT verzí M3 zvykem uz od E46ky 

retron píše:ZF 8 mi necukal ani v 428iX, 430Ci ani X3 28i tak nevím jak jste s tím jezdili, ale je to nuda no
Podle mě, má BMW takhle trhavě nastavené řazení, jen u M modelů, ve sportovním režimu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: vůbec netuším...
retron: to nevím, bo on má šedou metlu
Světla jsou na západ od nás obecně nevýznamná položka. Není problém potkat nabušené auto, které má žluťáky...
retron: to nevím, bo on má šedou metlu

soon...