Když si vezmu, že BMW trvalo dalších 15 let, než se vytáhlo M6 s pětilitrem o výkonu 500 koní, pak mě nenapadá lepší slovo než masakr 550 koní v roce 90
Do clanku o M8 pribylo video od jednoho z ucatniku prezentace prototypu. Je na nem videt vsechno dulezite, jen motor zustane v klidu. Dulezita zprava pro Reeseho: ma to manual
Chlapi jake mate zkusenosti se spojkou u "novejsich" bmw?
Ja ji hodnotim jako nejslabsi cast meho auta (1er 2006), komplet spojka mi odesla nekdy ve 40 tis km (vymeneno v zaruce) a ta nova co mi tam dali nic moc, po kazde jizde na nordu jsem musel 5 minut chladit, ale v "normalnim" provozu nastesti dobre.
Rekl bych, ze klicova technika je to posledni, co na "novejsich" BMW zustalo trvanlive. Nezazil jsem nikdy problem s motorem, spojkou, prevodovkou, kardanem, diferakem, poloosami... Rozpada se jen vsechno okolo.
Zrovna se 130i jsem se ke 40 tkm nedostal, ale predpokladam, ze toto bude uplne stejne jako u 330i (jako prevodovka a dalsi casti) a poddimenzovane se mi to nejevi. A pokud rikas, ze musis po 20 ostrych km chladit... Podle me ji pretezujes - kdyz ji nebudes nechavat prokluzovat ani pri razeni nahoru, ani pri razeni dolu, nema se jak prehrat, bude fungovat jen "binarne".
Jsou auta, kde ma spojka problem s pritlakem, ktery nejde uzivatelsky vyvolat a muze to delat problemy, kdy ma spojka pri vysoke zatezi tendenci prokluzovat i pri presne, ale rychle praci s ni. Nicmene zrovna BMW, a to ani ta novejsi, s timhle problem proste nemaji. Vsechno ostatni je o zachazeni...