Oba argumenty, které mi vyvracíš, jsem si v tom komentáři vyvrátil rovnou i sám
Stepan píše:
Protože ona (ikdyž to v dané situaci se čtyřkou pod kožichem a skrz město bylo spíš zbožné přání než reálně proveditelná myšlenka) chtěla jenom dojet odněkud někam.
E: ...Její jednání neschvaluji. Byla na sračky a nemám pro to omluvu.Kdybyto bylo v sobotu v 11 dopoledne a dejchla cca 0,3 a míň, bylo by mi jí možná i líto, protože prostě byla ve špatný čas na špatným místě a hoďte kamenem...
E1: A ke zmíněném ježdění po polní cestě->Na silnici bych si nikdy nic podobného nedovolil. Tím spíš ve městě. Ale mám známého, co jezdí ze své chalupy kdesi na Šumavě do nejbližší vísky pravidelně chlastat a následně se vrací cca 2km autem. Má na to 20 let starý Jeep a po poli to vždycky dojede. S tím nemám morálně ani náznak problému.
Ohledně toho, že je pani ÚB nejsme ve sporu. Ale pořád opakuji, že Kotner měl jasný úmysl omezit/ohrozit. Dotyčná nikoliv. Ano, bylo velmi pravděpodobné, že se něco stane. Ale pořád tam není ten jasný záměr ublížit. Jestli správně chápu EL_XEL, má stejný názor.
*A ikdyž to tak teď bude vypadat, nemám na nikoho svodku. Ale než se začnu aktivně zapojovat do dění na nějakém fóru, pročtu si některá témata, abych věděl, co od kterého uživatele čekat. A teď jsem si tak vzpomněl, že, pokud to správně chápu, nějaký zbytkáček tam možná někdy byl, ny?
řidičBOB píše:Jacík píše: hoď kamenem kdo za mladých let nejel ožralej z města domů nebo neřídil brzo ráno po akci, kdy mohl být zbytkáč klidně 1 promile+
Já se hlásím

Za mlada totiž opravdu nikdy...ale čím jsem starší, tak tím se do podobných situací (tedy hlavně ten zbytkáč) dostávám víc.