Oslnění zezadu dálkovými
Moderátor: řidičBOB
Re: Oslnění zezadu dálkovými
Hoši, když na něj přestanete reagoval tak to téma zanikne samo. Sami vidíte že diskuze s tím individuem je marná a naprosto zbytečná....přesunul bych to na smetiště.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
aky zmysel ma riesit lepica vzadu? nehovorim ze je to dobre, ale aby som mu blikal hmlovkami, alebo vystupoval z auta?
ved ma nijako neobmedzuje, je tu riziko ze to neubrzdi, ale to vie uz on sam, kolko je prenho bezpecna vzdialenost, a aj keby, tak sa akurat zavesi na tazne...
aj tak vacsina chce len obehnut, vacsinou im staci zasavietit dialkove dopredu aby videli, pripadne sa kusok stiahnut na krajnicu a pekne si obehnu...
/vodicak mam 3mesiace, takze velmi rad sa priucim, ak ma niekto iny nazor.../
ved ma nijako neobmedzuje, je tu riziko ze to neubrzdi, ale to vie uz on sam, kolko je prenho bezpecna vzdialenost, a aj keby, tak sa akurat zavesi na tazne...
aj tak vacsina chce len obehnut, vacsinou im staci zasavietit dialkove dopredu aby videli, pripadne sa kusok stiahnut na krajnicu a pekne si obehnu...
/vodicak mam 3mesiace, takze velmi rad sa priucim, ak ma niekto iny nazor.../
Protože budeš mít jeho motor ve svým kufru, musíš řešit pojišťovnu, riziko zranění lidí na zadních sedačkách, typicky děti atd.
black on black, petliter, jebem na too 

Na lepice nejvic plati lehce uhnout a nechat ho jet. Jen at si ho pak vytahuje a resuscituje nekdo jinej 

R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Někteří nemají žádnou představivost a odhad, takže jim to vůbec nedochází. Někteří se třeba jenom zamyslí a upozornění pomůže je myšlenkama vrátit na cestu.abgx1 píše:je tu riziko ze to neubrzdi, ale to vie uz on sam, kolko je prenho bezpecna vzdialenost
Nebo tě vyhodí z cesty, případně do auta v protisměru, že.abgx1 píše:a aj keby, tak sa akurat zavesi na tazne...
Až budeš poprvé čekat na fízly u nehody, kde v lepším případě šlo jen o plechy, dej vědět jak sis to užívalabgx1 píše:/vodicak mam 3mesiace, takze velmi rad sa priucim, ak ma niekto iny nazor.../

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Jakým individuem? Hlavně že sám tady argumentuješ. Jsi prachbídnej pokrytec a demagog. Není ti ze sebe blbě? Asi ne, to pokrytcům ze sebe nebýváVS* píše:Hoši, když na něj přestanete reagoval tak to téma zanikne samo. Sami vidíte že diskuze s tím individuem je marná a naprosto zbytečná....přesunul bych to na smetiště.
Jo? A co teď děláš ty? Přidal jsi se na jednu stranu a šiješ do mě zrovna tak. Tak si mě nevšímej a je to vyřešený. Sám děláš z čeho mě tu viníš a není nic špatnýho když se tu do mě někdo bezdůvodně obouvá, abych se nedal. Tak od čeho je fórum? Napsat dotaz a jenom číst jakej jsem č***k a být ticho, aby mě tu náhodou někdo neodsoudil ještě jednou? Máš plnou hubu argumentace a diskuse, ale evitentně jen jednostranný. S tím jdi někamDaciaFan píše:Máš problémy s argumentací a věcnou diskuzí. Hádáš se jak malej fagan.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě nejvíc asi fascinují lepiči, co jasně vidí, že s aute 3x silnějším prostě nemám kam jet, jelikož to situace neumožňuje, ale jedou mi 10 cm na zadku. Výkon žádný, brzdy v případě problému o galaxii horší než mám já. Tady bych se v případě nehody asi neudržel a nejednalo by se o nehodu bez zranění. Typickým zástupcem této kategorie jsou řidiči dodávek...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Bobe z 10cm ten naraz nebude silny jen budes muset brzdit do tve situace 2auta.Moje zkusenost O3RS vs Golf2/3rady odstup 15-20m a z 60ky na nulu mi zustal metr(chtela mu tam v behnout srnka ale zastavila se jeste pred silnici).MARO klid nenech se nasrat jsme jenom cesi a mame to v povaze ostatni srat.
Bob: to ano, jenže uvědom si, že to jsou třeba lidi s IQ 70. Ti ani argumenty nemají, jen melou hovXa...
Michal: Náraz nebude silný? Kdo Ti prozradil, že to jen ťukne? Viděl jsi někdy osobák zepředu bez plastového nárazníku? Kolik jsem viděl aut co skončilo v saltech v lese... Smyk je podceňovaný, stabilizace není všemocná. Nejlepší je jak se všichni diví, že se auto může převrátit... Přitom i v rychlostech do 50kmh v městě to fešáci dokáží
Michal: Náraz nebude silný? Kdo Ti prozradil, že to jen ťukne? Viděl jsi někdy osobák zepředu bez plastového nárazníku? Kolik jsem viděl aut co skončilo v saltech v lese... Smyk je podceňovaný, stabilizace není všemocná. Nejlepší je jak se všichni diví, že se auto může převrátit... Přitom i v rychlostech do 50kmh v městě to fešáci dokáží

Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)