VZKAZY
- Lachende Bestien
- Letec
Re: VZKAZY
Mě prostě čím dál víc irituje, jak kvanta inteligentních, vzdělaných lidí, kteří dávají ostatním skvělý příklad svou pracovitostí, zodpovědností, vynalézavostí atd. pojímá v podstatě nejdůležitější oblast života člověka - vztahy v rodině mezi partnery a k dětem - tak hrubě nevědomě/extrémně povrchně.
Nemám nic proti vtipkování o opačném pohlaví/ostentativních bukvosexuálech atd., ale je třeba si uvědomovat, že i když dotyčný/á přímo neslyší vyřčenou urážku/ponižující označení jako zlatokopka/ošklivka atd., stále vnímá vnější tělesné/mimické projevy nonverbální komunikace, kterou používáme mnohonásobně déle než slovní.
Nemám nic proti vtipkování o opačném pohlaví/ostentativních bukvosexuálech atd., ale je třeba si uvědomovat, že i když dotyčný/á přímo neslyší vyřčenou urážku/ponižující označení jako zlatokopka/ošklivka atd., stále vnímá vnější tělesné/mimické projevy nonverbální komunikace, kterou používáme mnohonásobně déle než slovní.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
nikdy som si neuvedomil, ake tazko to zlatokopky maju
tolko pohladov co musia zniest
tolko pohladov co musia zniest
Ve vší vážnosti, být dobrá zlatokopka je fulltime job. Já bych to dělat nechtěl a ani nezvládl 
black on black, petliter, jebem na too 
v souvisejicich videich https://www.youtube.com/watch?v=XJojNS0Xjg0
asi zde uz bylo.
koukam jako ridic uberu jedine s peprakem, obuskem, plynovkou. s ostrou radsi ne, to by clovek hned sedel
asi zde uz bylo.
koukam jako ridic uberu jedine s peprakem, obuskem, plynovkou. s ostrou radsi ne, to by clovek hned sedel
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Asi shání kámoše, kteří ho budou vozit za příjemnější ceny. Bude to teď potřebovat 
black on black, petliter, jebem na too 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jako s někým tam jet a nějaký taxikářský zmrd si řekne, že jsem Uber a nalepí mi něco na auto, tak mu asi ustřelím palici! Nemluvě o rozbitém čelním skle...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
jo to by na moje nervy asi byl problem. ale fakt zbytecny jit sedet za takovou spinu 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
A teď si vemte, že přiletíte do ČR na dovolenou, vylezete z terminálu a policajti s automatama tam běhaj mezi bandou obtloustlejch a nepoctivejch imbecilů..já bych zase zacouval zpátky a letěl prvním letem zpátky