Hezky jste odvedl pozornost od své závisti zesměšněním řidičky auta.
Ale nic není ztraceno, třeba si na ten vysněný cayenne turbo pepper za pár let vyděláte, nebo si najdete bohatou nevěstu.
Dědictví může hodit též relativně solidní balík.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
máš to člověče v té makovici nějaké pomotané - ale to ostatně dokazuješ každým postem...
Se závistí to totiž nemá nic společného. Na takové auto jsem si už dávno vydělal a stejně bych ho své ženě NIKDY nekoupil a ani nic podobného a to právě z důvodu, který Štěpán uvedl. Ono v tom totiž moc úspěšných manažerek nejezdí a ve svém okolí znám x párů, kde to má přítelkyně/manželka proto, že mu ho dobře vyhulila. I když proti tomu samotnému nelze nic namítat
řidičBOB píše:máš to člověče v té makovici nějaké pomotané - ale to ostatně dokazuješ každým postem...
Se závistí to totiž nemá nic společného. Na takové auto jsem si už dávno vydělal a stejně bych ho své ženě NIKDY nekoupil a ani nic podobného a to právě z důvodu, který Štěpán uvedl. Ono v tom totiž moc úspěšných manažerek nejezdí a ve svém okolí znám x párů, kde to má přítelkyně/manželka proto, že mu ho dobře vyhulila. I když proti tomu samotnému nelze nic namítat
Reagoval jsem na Stepanuv příspěvek, což jsem měl uvést jak vidno z vaší reakce. Ale každopádně nechápu, proč by se měl kdokoliv zabývat oblíbenými sexuálními praktikami okolních xy párů; navíc, pokud by šlo jen o dobré vykouření, proč se neobrátit na kvalitní profesionálku/y. Přinejmenším finančně by to bylo výhodnější.
Válka je mír!
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
Podstata čeho? Hrubě povrchních až primitivních vztahů mezi partnery, kdy muž ženu vnímá jako mazlíčka s patřičně zaobleným, souměrným a hladkým tělem, vhodnou především k uspokojení sexuálního pudu, a není-li odpovídajícími proporcemi nadána, jedná se o méněcenný expemlář, a ženy muže jako chodící tučné účty s čurákem jako bonus?
Válka je mír!
Mě prostě čím dál víc irituje, jak kvanta inteligentních, vzdělaných lidí, kteří dávají ostatním skvělý příklad svou pracovitostí, zodpovědností, vynalézavostí atd. pojímá v podstatě nejdůležitější oblast života člověka - vztahy v rodině mezi partnery a k dětem - tak hrubě nevědomě/extrémně povrchně.
Nemám nic proti vtipkování o opačném pohlaví/ostentativních bukvosexuálech atd., ale je třeba si uvědomovat, že i když dotyčný/á přímo neslyší vyřčenou urážku/ponižující označení jako zlatokopka/ošklivka atd., stále vnímá vnější tělesné/mimické projevy nonverbální komunikace, kterou používáme mnohonásobně déle než slovní.
Válka je mír!