rozhodl jsem se, že si do auta dám 2din rádio. Potom co jsem zjistil že origo bmw stoji 12-30k, tak jsem se mrknul na univerzální a jsou to sra*ky i tak drahý za to co to umí (to platí i pro origo.). Navigaci, mp3 a rádio? To umí každá kalkulačka za litr a oni si za to řeknou takový rakety...
Takže můj dokonale jednoduchý plán:
1. koupim starej nexus za 2k
2. starý rádio rozeberu, minimalizuju, nastavím
3. nexusem překreju rádio, připojím aux (audio) a microusb (napájení)
za 10 min nemám co dělat
-------------
plán byl zhacen, tablet se tam přes rádio nevejde, takže další minimalizace rádia, komplet rozebrání, konektory moc blízko u sebe, jiskra po startu = mám po rádiu
--------------
Moje otázka tedy zní, existuje něco jako ISO -> AUX? Potřebuju prostě nějakou krabičku, do který můžu prdnout auxovej kabel z toho tabletu, ať mám audio, nemám žádnej multifunční volant ani jiný blbosti, takže nepotřebuju 10 rozdělovačů a čipů. Koukal jsem na net, ale nikde nic, spíš blbě hledám. To rádio co jsem tam měl bylo za 800, uvnitř malá destička (5x5cm) s displejem, mi neříkejte, že neexistuje nějakej adaptér...
 když i takováhle blbost umí sd/usb/aux...
 když i takováhle blbost umí sd/usb/aux...Na netu akorát zesilovače za 4000, milión rozdělovačů, že je to dražší než celý 2din rádio, že se mi jeví jako nejlevnější varianta koupit prostě další rádio a zkusit pokus č.2, 3, 4

Co se vůbec zbláznili ty lidi dneska? Za kabel 800, za rámeček 17cm*9cm chtěl 1500, fakt na hlavu
 Chápete tu logiku? Tablet co je lepší jak celý to jejich rádio a stojí stejně jako plastovej rámeček, no ty vole
 Chápete tu logiku? Tablet co je lepší jak celý to jejich rádio a stojí stejně jako plastovej rámeček, no ty vole   

Díky za rady.

ale ve výsledku by to bylo na mě moc pracný, jsem lempl na hardware, líp se mi budou programovat appky v javě na droida + jsem našel jednodušší způsob, kterej mi pasuje
 ale ve výsledku by to bylo na mě moc pracný, jsem lempl na hardware, líp se mi budou programovat appky v javě na droida + jsem našel jednodušší způsob, kterej mi pasuje