Onboard videa
Re: Onboard videa
Fakt by mě zajímal ten myšlenkový pochod, kterým si dotyčný své chování vnitřně zdůvodňuje, že konkrétně on si tu frontu vystát nemusí.
Rychlost zabíjí!
Všichni jedou jak s hnojem, spěchas ... toho je spousta
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Lachende Bestien
- Letec
Nedávno jsem někde četl velmi výstižný termín "mazaný hlupák". Mj. je jím možno označit naše loutkové politiky, kteří umožnili prodej půdy a vodních zdrojů do zahraničních rukou, zadlužení čr, zalití jedné z nejúrodnějších zemědělských oblastí v okolí Nošovic betonem pro Hnůjdaj, atp.
Svým jednáním sice získávají nemalé výhody pro sebe, své rodiny a známé s firmami navázanými na vybrané daně, na druhé straně však dávají skoro ten nejhorší možný příklad chování všem ostatním a velmi negativně ovlivňují nejen budoucnost dalších generací.
Jde o získání nejčastěji materiálních výhod na úkor mnoha ostatních lidí - jednání vnitřně vycházející hrubé nevědomosti - silného egoismu, pýchy, chamtivosti a omezené schopnosti empatie (obecně prožívat pozitivní emoce); lze takto jednat i pod vnějším tlakem nadřízeného, zaměstnavatele atp. tedy z pozice závislosti na někom, kdo nad námi má moc. Většinou půjde o kombinaci obého, což bych vztáhl i na tento konkrétní příklad.
Svým jednáním sice získávají nemalé výhody pro sebe, své rodiny a známé s firmami navázanými na vybrané daně, na druhé straně však dávají skoro ten nejhorší možný příklad chování všem ostatním a velmi negativně ovlivňují nejen budoucnost dalších generací.
Jde o získání nejčastěji materiálních výhod na úkor mnoha ostatních lidí - jednání vnitřně vycházející hrubé nevědomosti - silného egoismu, pýchy, chamtivosti a omezené schopnosti empatie (obecně prožívat pozitivní emoce); lze takto jednat i pod vnějším tlakem nadřízeného, zaměstnavatele atp. tedy z pozice závislosti na někom, kdo nad námi má moc. Většinou půjde o kombinaci obého, což bych vztáhl i na tento konkrétní příklad.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
- Lachende Bestien
- Letec
"VEŠKERÉ KVALTOVÁNÍ TOLIKO PRO HOVADO DOBRÉ JEST."
Jan Amos Komenský
Jan Amos Komenský
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
Válka je mír!
http://vyhlasto.cz/h/1h9Lachende Bestien píše:Nedávno jsem někde četl velmi výstižný termín "mazaný hlupák". Mj. je jím možno označit naše loutkové politiky, kteří umožnili prodej půdy a vodních zdrojů do zahraničních rukou, zadlužení čr, zalití jedné z nejúrodnějších zemědělských oblastí v okolí Nošovic betonem pro Hnůjdaj, atp.
vzhledem k tomu ze jsem z oboru, jaky zdroje vody byly prodany do zahranicnich rukou?
zpet k automobilismu:
Je spousta krizovatek, prevazne na mensich mestech jako je brno atd, kde blikne zelena, prvni v rade zacne lovit nesynchronizovanou jednicku, par sekund mu to trva, potom ten za nim, pak ten dalsi a zelena, ktera trva 5 vterin je v haji, projedou dve tri auta a ostatni cekaji....pokud nemam cas se kochat lokalnim koloritem, resim to tim ze kolonu objizdim a v pravou chvili se zaradim tam, kde je misto..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Zbytečně moralizující příspěvek. Jezdím pravidelně jednu trasu 315km, poměr dálnice/silnice 75/25. Podle navigace je to v současnosti kvuli omezením 4:15, jezdím to za 3:00 až 3:10. Mně ten spěch za to stojí. Hodina k dobru, když chci být s rodinou a přáteli.Lachende Bestien píše:"VEŠKERÉ KVALTOVÁNÍ TOLIKO PRO HOVADO DOBRÉ JEST."
Jan Amos Komenský

Naposledy upravil(a) vonkreuz dne úte 08 srp 15:43, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na křižovatce, kde je červená, se kilodvacet docela blběBond007 píše:Všichni jedou jak s hnojem, spěchas ... toho je spousta

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To evidentně tento případ nebyl a proto jsem jej publikoval.Bond007 píše:..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
Kdyby každej kokot neměl dneska v autě kameru tak vylezu a trochu si s ním popovídám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

řidičBOB píše:To evidentně tento případ nebyl a proto jsem jej publikoval.Bond007 píše:..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
Kdyby každej kokot neměl dneska v autě kameru tak vylezu a trochu si s ním popovídám.

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Hlavne ja stat v ty fronte vlevo tak to do nej s klidem poslu kdyby se tam sral. Rano sem koukal na kulataku, ze se nekdo takhle sral jako vzdycky na sjezd smer blanka a radil se az vepredu, a nekoho to nebavilo tak to do nej proste poslal. Mne se to tam stalo uz nekolikrat, ale vymek sem. Vzhledem k tomu, ze mam odrenej levej predek tak priste uz toho rozhodne vyuziju at nemusim platit spoluucast.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex