IT poradna
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: IT poradna
...podle toho se prý poznají solidní lidé, co nemění leta telefonní číslo - 602/603 jsou prej TOP. Já jsem 603 (a také 608) 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
já si (tehdy vůbec první předplacenka v CZ) 602 xxx xxx (a ta čísla místo x sou pěkně seskupená a znalci ví, kterým číslem za 602 předplacenky začínaly) pořídil v 97-ém ... a mám ji furt a mám ji ráth...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Mě si v 97`teprve pořídili rodiče, já za to nemůžu 
black on black, petliter, jebem na too 
Stepan: Já jsem taky 97 a mám 602 
- Lachende Bestien
- Letec
Ti nejsolidnější lidé se poznají podle toho, že mobilní telefon vůbec nevlastní. 
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
Tři dny bez PC a hned sem pln dojmů - sem si zprovoznil čumendu do firemního mailu z "chytrého" mobilu..... sem prostě "in".... asitak sto let po opicích...
Počebuju poradit: jakou app na prohlížení PDF tam nahrát? (android, myslím verze 4.2.2.)
A ještě jednu radu počebuju, tentokráte k počítadlu: Win Update mi "nutí" jako důležitou nějakou aktualizaci "Display Link" - wtf ?!?! Mám to ignorovat nebo je to opravdu důležité?
Počebuju poradit: jakou app na prohlížení PDF tam nahrát? (android, myslím verze 4.2.2.)
A ještě jednu radu počebuju, tentokráte k počítadlu: Win Update mi "nutí" jako důležitou nějakou aktualizaci "Display Link" - wtf ?!?! Mám to ignorovat nebo je to opravdu důležité?
napr. WPS office
aky mas dovod ignorovat aktualizacie? Displaylink sluzi na prenasanie obrarzu cez USB(napr. virtualna realita a pod), ked to nepouzivas, nemusi ta zaujimat
ale aj tak nechapem, preco maju ludia tendenciu odmietat a riesit aktualizacie
aky mas dovod ignorovat aktualizacie? Displaylink sluzi na prenasanie obrarzu cez USB(napr. virtualna realita a pod), ked to nepouzivas, nemusi ta zaujimat
ale aj tak nechapem, preco maju ludia tendenciu odmietat a riesit aktualizacie
Ptám se proto, že si tam nechcu natahat nějaký zbytečný balast.
Takže kuju, prdím na to. A díky i za ten WPS office
Takže kuju, prdím na to. A díky i za ten WPS office