Socky jedny...
Je to super auto, ale zaměřeno na dálnice a dlouhé cesty.Domi24 píše:Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s Audi Q7 3,0. Uvažuji o koupi pro rodinu (3 členové a velký pes) z roku 2014. Trochu se bojím vysoké spotřeby. Za kolik jezdíte "normálně" a za kolik když máte plnou i třetí řadu sedaček (6 lidí v autě)?
Tak jestli je 3 roky stara Q7 plecka pred smrti, tak bych urcite nekupoval novou Q7 kdyz je to takovej krapřidičBOB píše:Co ti jako mají závidět? Vojetou plečku před smrtí?Domi24 píše: Jen se mi potvrzuje, ze lidi jsou zavistive sv... Mozna misto vysedavani tady bezte pracovat a nebudete muset o autech jen psat, ale treba se i svezete.
Raději běž pracovat sama, ať si můžeš dovolit koupit auto nové a ne jenom ojetou sračku, do které nakonec nebudeš mít ani škváru, abys tam vzala plnou.
To jen ja budu mít sociální verzi Q7. Zkráceně SQ7.M.Z. píše:Stejně všichni závidíte, já vás tak nenááávidíím![]()
Socky jedny...
Taková 3 roky stará Q7 bude mít nalítáno povětšinou minimálně 150kkm a majitel moc dobře ví, proč ji prodáváLondoner píše:
Tak jestli je 3 roky stara Q7 plecka pred smrti, tak bych urcite nekupoval novou Q7 kdyz je to takovej krap
Ono to nevydrzi ani 150tkm?? Ja s timhle najezdem provozuju auta uz nekolik let a pohoda....Stepan píše:Taková 3 roky stará Q7 bude mít nalítáno povětšinou minimálně 150kkm a majitel moc dobře ví, proč ji prodáváLondoner píše:
Tak jestli je 3 roky stara Q7 plecka pred smrti, tak bych urcite nekupoval novou Q7 kdyz je to takovej krap
No ja reagoval na to co jsem reagoval, to ze zakladatelka resi litr sem/tam u takoveho auta je vec jinařidičBOB píše:Je potřeba vnímat věci komplexně. Ten, kdo má mega na ojetou Q7, fakt asi neřeší, zda to bude žrát 8 nebo 12l. Takže si fakt nemyslím, že se jedná o 2014 se 150t na budíkách.
Btw: Q7 je "super auto, zaměřené na dálnice..." - ale pouze na vzduchu.