nechápu jak někdo může se staženou střechou poslouchat chrochro
 nechápu jak někdo může se staženou střechou poslouchat chrochroZajímavé auto do 850k
Re: Zajímavé auto do 850k
To by byla ultimatni pitomost, bohužel většina cabrii co stojí u dealera je 320d  nechápu jak někdo může se staženou střechou poslouchat chrochro

nechápu jak někdo může se staženou střechou poslouchat chrochroRe: Zajímavé auto do 850k
Tady si muže kdyžtak Oxik přečíst něco o provozu Mase QP. Jako kruciální vidím fokusovat na poFL model (2008-2012) kvuli převodovce, což toto splňuje. Případně i tady je něco k životu s QP.
Stepan: BRZ se na fotkách docela líbilo, ale myslím si, že posez nebude vyhovovat 
U Maserati by byl problém se servisem, ochotnost dojíždět někam je nulová..
Jaký cabria s pevnou střechou a 4 místama vubec existují? Považoval jsem to za auta pro teplouše(mimo Miatek), ale já v tom jezdit nebudu, tak je mi to jedno

Jaký cabria s pevnou střechou a 4 místama vubec existují? Považoval jsem to za auta pro teplouše(mimo Miatek), ale já v tom jezdit nebudu, tak je mi to jedno

Evoque, 6er, E-klasse, nějaké odvozeniny od A4/A5?

black on black, petliter, jebem na too 

- 
				nenapadny.sofer
- Pan Řidič
Ani jedno z nich nemá pevnou střechu. 

- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Cabrio má mít plachťáka,vzal bych E classe.

Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi,  MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
U Maserati je predevsim problem v nakladnosti udrzeni masera v rozumnym stavu..... proste nesmysl.oxik píše:Stepan: BRZ se na fotkách docela líbilo, ale myslím si, že posez nebude vyhovovat
Kabria s pevnou je takovej ten hnusnej Renault myslim, ale opravdu chce pouzivat 2dverko s 2 detmi? To ho zacne srat za tejden....
Pokud vidi zabavu v drceni okresek, tak neco jako M5 (XFR - at to tady neni tak germansky
 ) je dobra volba, ale zabava se da autem uzit I jinak..... Ono pokud bude vetsinou jezdit s rodinou na palube, tak to asi nebude zadna sportovni jizda. Ja si ted s rodinkou daleko vic uziju lehkyho offu v disku4, ale samo kazdej to ma jinak.
 ) je dobra volba, ale zabava se da autem uzit I jinak..... Ono pokud bude vetsinou jezdit s rodinou na palube, tak to asi nebude zadna sportovni jizda. Ja si ted s rodinkou daleko vic uziju lehkyho offu v disku4, ale samo kazdej to ma jinak.V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
						Poradnej ofroud LR D4!
Co se divíš, BMW má dnes kdejaká lopata...To jen u nás josu z toho lidi posraný.Stepan píše:To mě také zaráží. Mít vy výběru 7er a dělat si starosti s tím, jak jaguár (o třídu menší mimochodem) působí na lidi je zvláštní
Lexus IS-F.