Tak po cca 4 měsících sa to (samo od sebe, dřív než sem se odhodlal do teho gabať) umoudřilo, někdy začátkem ledence si to stáhlo asi 1/4 giga aktualizací a od té doby se zdá, že to zase běhá "normálně"... uffff a kuju nevím komu....pavproch píše:Zase jedna otázka od PC lamy: Lze nějak pc "donutit" k většímu úsilí/snaze při stahování WinUpdate? Už 23. září mi oznámil, že "vidí" asi 7 aktualizací ke stažení (asi 85MB - W7/64 Profi mám povoleny jen "důležité" aktualizace systému a zakázanou aktualizaci č KB3035583 "Win10" ) ale od té doby je pc prostě nedokázalo stáhnout..... a je jedno ve kterou denní dobu to zkouším či na jakém zrovna visím připojení.... na všech ostatních PC v domácnosti i ve firmě aktualizace probíhají normálně.... dělám něco špatně?
IT poradna
Re: IT poradna
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Lachende Bestien
- Letec
Zběžný pohled do křišťálové krychle mi napověděl, že vaše problémy s aktualizacemi je ve skutečnosti trest Macros..tu za neposlušné odolávání přechodu na jejich best of the best OS winten a zarputilé ulpívání na pravěkých sedmičkách.
Přeju hodně pevných nervů s updaty; já jsem vše vyřešil jejich zákazem a mám božský klid.
Myslím si, že pokud na internetu neprovádím milionové transakce nebo si na disk neukládám domácí péčko, tak mě o více času/energie připraví Macros..t při analýze každého jednotlivého updatu než nějaký hacker.
Přeju hodně pevných nervů s updaty; já jsem vše vyřešil jejich zákazem a mám božský klid.
Myslím si, že pokud na internetu neprovádím milionové transakce nebo si na disk neukládám domácí péčko, tak mě o více času/energie připraví Macros..t při analýze každého jednotlivého updatu než nějaký hacker.
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
má to další vývoj....
Tak ni, ani ne měsíc to trvalo.... neska ráno v sedum to normálně samo vzbudilo (uspané, nikoli vypnuté) PC, stáhlo giga aktualizací, samo nainstalovalo (je to tam tak nastaveno) a samo restartovalo PC (to už tam tak povoleno není....) ... chjo, mrkvozoft si fakt dělá co chce... ale je to tam....pavproch píše:... ale na jiném PC (taky W7, ale jen Home, ne Profi) to nedávno chodit pro změnu přestalo...pavproch píše:Zase jedna otázka od PC lamy: Lze nějak pc "donutit" k většímu úsilí/snaze při stahování WinUpdate?
Tak po cca 4 měsících sa to (samo od sebe, dřív než sem se odhodlal do teho gabať) umoudřilo
Asi zase budu muset být asi 4 měsíce trpěliff....
Nekde by se urcite nejaky lezak nasel. Viz. tohle https://www.sportovnivozy.cz/86339-bmw-m3-e46-coupe Jen pockat az se objevi s manualem a pripravit si penez jako na novou
...
Není nakonec v dnešní době nejlepší cesta k našlapanýmu autu, dejme tomu M5, koupit za půl míče E60 (S manuálem hehe
) 2 míče do ní nalejt, vyměnit komplet všechno a mít vlastně nové ojeté auto? Já mám pocit že jj a jestli ne teď, tak za 5 let už jo 
E: Jsem něco takového plánoval s nějakým pěkným Jagem veteránského věku, ale měl jsem málo peněz na to, udělat to pořádně
E: Jsem něco takového plánoval s nějakým pěkným Jagem veteránského věku, ale měl jsem málo peněz na to, udělat to pořádně
black on black, petliter, jebem na too 
Co to je naslapany auto?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na můj vkus byla 3310 hodně plastová...něco jako výbava Vignale.
Já miloval 6210/6310. Václav Klaus jí ještě donedávna používal
Já miloval 6210/6310. Václav Klaus jí ještě donedávna používal
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Já měl nejraději panceřovanou 5210