v první řadě se omlouvám, pokud tady tohle téma bylo již řešeno - o čemž nepochybuji, že bylo, ale bohužel jsem jej nedohledal.
Teď k věci - Plánuji si koupit svoje první vlastní auto. Vzhledem k mému věku bych samozřejmě chtěl něco alespoň lehce výkonnějšího. Mezi moje prvotní návrhy patří BMW (316/318, Citroën C5, Ford Focus/Mondeo...) Také jsem přemýšlel, že bych si nechal dovést auto z Německa, ale obávám se, že vzhledem k nízké ceně auta by se to nevyplatilo...Leč na mobile.de mě několik kousků opravdu zaujalo - obzvlášť BMW. Mé požadavky by byly následující :
• Rok výroby 2003+
• Počet najetých km. do 150t.
• Výkon alespoň těch 110 koní. Doteď jsem jezdil s Opelem Astrou (2.0 diesel, r.v 1998).
• Cena maximálně do 50-60 tisíc (Vím, že to není moc, ale současná situace mi bohužel více nedovolí.

Tyhle požadavky samozřejmě nejsou naprosto dané, budu rád za jakýkoliv návrh, či radu. Pokud auto bude mít nejatých 160t. a rok 2002, tak mě to nijak nerozhodí.

Auto bych využíval na každodenní jízdu, ale nikoliv na dlouhé vzdálenosti. (Tipuji, že za rok najedu zhruba 15t. km). Jelikož na to mám ještě pár let, tak si dovolím říct, že upředňostňuji pohodlí a požitek z jízdy nad praktičností auta.
Moc děkuji za jakoukoliv radu či komentář.