Arkis píše:
Jiný kraj, jiný mrav. Dneska jsem měl úplně opačnou zkušenost. Po E50, kde se běžně jezdí 110 a která byla krásně čistá (odhrnutá, osolená a po ledu ani známka), všichni jeli 60-70 ve vláčku, protože lehce sněžilo a na cestách kolem vesnic to klouzalo. Jeden předjetý na mně blikal, že jsem si jej dovolit v takové "kalamitní" situaci předjet a hodil jsem mu trošku prašanu od středové čáry. Normálně bývám já ten s odstupem, ale toto mi připomínalo úplně sváteční řidiče.
Mimochodem chválím silničáře, co se tu silnici opravdu snaží držet průjezdnou. Na 43km 3 odhrnovače/soliče v mém směru +2 v protisměru.
Ja som na tej ceste silniciarov sice nestretol, ale vlacik iduci 70-80 mi tiez vadil, dalo sa tam ist vyrazne rychlejsie (na mna pri predbiehani nikto neblikal, akurat ma dobehlo nejake BMW, ktore sa na mna zacalo tlacit aj na miestach, kde sa nedalo predbiehat). V okoli Uherskeho Hradiste (mimo E50) sa smykalo a boli neodhrnute cesty, tam bola nizsia rychlost naozaj na mieste, priamo na E50 sa ale bez problemov dalo ist okolo 100km/h.