no tak nakup byl zajimavy a dlouhy, ale na zacatku byl klasicky inzerat na mobile.de primo od majitele. Ten chtel nejdrive 50k€, byl jsem se na to divat a samozrejme jsem mu je nedal (protoze jsem jednoduse tolik nemel

a rekl jsem mu, ze az zmeni nazor, at mi treba zavola. Myslel jsem, ze to proda a nebudu to muset resit. Jenze nikdo na to nemel koule, vsichni se zlekli a ze tam mel zajemcu...
No a pak to zkousel dal asi tri mesice (byly prazdniny) a ja to samozrejme nevydrzel a obcas mu psal. On to predtim naboural a zacal davat dohromady, pak si ale koupil druhe Lambo z USA(nemel proste tak hluboko do kapsy jako ja, co nakupuje Lamba bez penez

no a pak zacal s kanibalizaci na EU verzi. vykuchal svetla, tachometr, brzdy, rucku, predni diff, zrcatka, okno ridice, ruzne kryty a plasty a tim snizoval cenu, az jsme se dostali na tu kupni. Ja mezitim projizdel internet a ty dily zalevno hledal a delal si analyzy v Excelu (optimistickou a pesimistickou variantu). No a nakonec videl, ze si nedelam srandu a ze si to udelam pro sebe, takze jsme se dohodli. Ted jsem uz na te pesimisticke variante ale myslim, ze ji snad neprekrocim. Gallarda jsou uz sice od nejakych 65 000€, ale to jsou z roku 2003 a 2004 a starym motorem 5.0L a starym e-Gearem, coz jsou dost poruchove veci. Ja jsem chtel facelift s novym motorem 5.2, ktery je drzak. Nevyhoda je, ze na LP560 jsou drazsi dily a bylo jich min, ale i tak, dneska uz mam peknou sit po celem svete a vim skoro o kazdem rozbitem Gallardu
À le i tak, jeste tak aspon dva mesice budu susit a nevyjedu, chybi mi toho jeste hodne a mam malo volnych financi. Obcas si rikam, ze jsem mel spis koupit hotove R8, to je technicky shodne auto s Gallardem, ale zase by to bylo "jen" s 4.2L FSI, delaji to i v 5.2L ale tech je jak safranu, ale zase bych za ty penize co uz jsem proinvestoval jezdil. Ale zase Lambo je Lambo, to je jasne jiny level
taky dekuji, ze me kupodivu nikdo nekritizuje, ale ze mi drzite palecky, dokonce jeden tady psal, ze i ty na nohou. to mi fakt dodava silu (dneska mi zase prisla paleta z Polska z dily a krabicka z Bulharska z tema "kostma" - tyckama na torzni tyce.)