Volvo S80, Superb, Honda CRV
Re: Volvo S80, Superb, Honda CRV
Přispíváš často, takže už jsem viděl dost tvých příspěvků. Narovinu, že zrovna ty mně budeš něco říkat o tom, jak odpovídám, je při nejlepším k smíchu. Ale evidentně si na špičku nosu nevidíš, tak klidně funguj dál takhle a pociťuj křivdu.
Ok, když si to přečtu znova, vidím v tom i tvou myšlenku, že z Nošovic info ohledně servisu nemáš. Takže to beru zpět. Co se týče tvých zkušeností se servisem - ty jsou stále rovny nule a tvůj příspěvek má pro kupujícího nulovou hodnotu. Hodils do placu jen "jedna bába povídala" a to je celé.
BTW - je to ponteciální od slova pontenciál. Tak si to někam poznamenej, až zas budeš chtít příště dělat chytráka s cizími výrazy, které akorát komolíš.
Ok, když si to přečtu znova, vidím v tom i tvou myšlenku, že z Nošovic info ohledně servisu nemáš. Takže to beru zpět. Co se týče tvých zkušeností se servisem - ty jsou stále rovny nule a tvůj příspěvek má pro kupujícího nulovou hodnotu. Hodils do placu jen "jedna bába povídala" a to je celé.
BTW - je to ponteciální od slova pontenciál. Tak si to někam poznamenej, až zas budeš chtít příště dělat chytráka s cizími výrazy, které akorát komolíš.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Každému, co jeho jest.
Protože tvůj příspěvek pro kupujícího má tu vypovídající hodnotu, že jsi pracoval u importéra, máš statistiky a všechny negativní zkušenosti jsou blbost. Možná ti to tak nepřijde, ale tvé tvrzení není o nic fundovanější než to mé.
Sice nejsme na hodině Českého jazyka, ale ok. Poznamenám si to.
Protože tvůj příspěvek pro kupujícího má tu vypovídající hodnotu, že jsi pracoval u importéra, máš statistiky a všechny negativní zkušenosti jsou blbost. Možná ti to tak nepřijde, ale tvé tvrzení není o nic fundovanější než to mé.
Sice nejsme na hodině Českého jazyka, ale ok. Poznamenám si to.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

překrucuješ to a uvádíš něco, co jsem já nepsal.
1) neznal jsem všechny negativní zkušenosti
2) měl jsem k dispozici údaje o zákaznické spokojenosti se servisem
3) měl jsem k dispozici údaje z mystery shoppingů
4) měl jsem k dispozici údaje o vnímání značky
5) atd atd atd
Ve zkratce jde jen o to, že já jsem měl v ruce reálná čísla, která hovoří jasně, a na jejich základě jsem pouze vyvrátil ničím nepotvrzené domněnky, které jsi uvedl ty. Interpretoval jsem zde objektivní výsledky zjištěné na základě několikatisícového testovacího vzorku. Tys přispěl subjektivním názorem na základě nějakého svého dojmu, nebyla to ani vlastní zkušenost. Co má pro kupujícího větší váhu, už nechám na něm.
1) neznal jsem všechny negativní zkušenosti
2) měl jsem k dispozici údaje o zákaznické spokojenosti se servisem
3) měl jsem k dispozici údaje z mystery shoppingů
4) měl jsem k dispozici údaje o vnímání značky
5) atd atd atd
Ve zkratce jde jen o to, že já jsem měl v ruce reálná čísla, která hovoří jasně, a na jejich základě jsem pouze vyvrátil ničím nepotvrzené domněnky, které jsi uvedl ty. Interpretoval jsem zde objektivní výsledky zjištěné na základě několikatisícového testovacího vzorku. Tys přispěl subjektivním názorem na základě nějakého svého dojmu, nebyla to ani vlastní zkušenost. Co má pro kupujícího větší váhu, už nechám na něm.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Reálná čísla pod Vošickým? To je nějaký nový druh humoru?
Btw: netušil jsem, že se známe...když tak jistě víš, jaké jsou nebo nejsou, mé osobní zkušenosti se servisem této značky.
Nechej kupujícího...třeba ti jednou poděkuje za ty bezva reálné údaje.
Btw: netušil jsem, že se známe...když tak jistě víš, jaké jsou nebo nejsou, mé osobní zkušenosti se servisem této značky.
Nechej kupujícího...třeba ti jednou poděkuje za ty bezva reálné údaje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tohle asi budu potřebovat vysvětlit. Znám slovo potenciál a adjektivum potenciální (nikoliv potencionální, jak použil řBob), ovšem neznám tebou uváděný pontenciál a ponteciální. Pochopil bych překlep, kdyby se ovšem ve tvém případě nejednalo o rozhořčený jazykový koutek; takže mi tam zbývá akorát dělání chytráka s cizími výrazy, které ovšem komolíš, nebo moje nevzdělanost.janjan píše:BTW - je to ponteciální od slova pontenciál. Tak si to někam poznamenej, až zas budeš chtít příště dělat chytráka s cizími výrazy, které akorát komolíš.

Ahoj, já bych šel do HONDY. Tedy pokud by byla jedním z hlavních kritérií spolehlivost. Za částku kolem 200k se dá koupit druhá generace (pouze benzín) nebo třetí a to už byl k dispozici i diesel.
si dovolim upozornit, že český jazyk se píše s malým čřidičBOB píše:2x překlep je podezřelý...

Dneska jsem jel po silnicích 1. třídy v nové naftové CR-V a překvapivě jsem nebyl zhrozen.. ještě víc se mi líbila spotřeba 4.6l/100km při předpisový jízdě + 10kmh.. do města je to tvrdý přes kanály a výmoly, ale taková XC90 je do města mnohem horší.
EDIT: byla to nafta, nikoli benzín..
EDIT: byla to nafta, nikoli benzín..
Naposledy upravil(a) oxik dne pát 21 říj 21:03, celkem upraveno 1 x.
Určitě s benzínovou Hondou a průměr 4,6? Já ji mám a jízda mimo město za 7 znamená hooodně defenzivní jízdu.oxik píše:Dneska jsem jel po silnicích 1. třídy v nové CR-V v benzínu a překvapivě jsem nebyl zhrozen.. ještě víc se mi líbila spotřeba 4.6l/100km při předpisový jízdě + 10kmh.. do města je to tvrdý přes kanály a výmoly, ale taková XC90 je do města mnohem horší.
Dostat se na 4,6 podle mě znamená jet s kopce dolů.