vasco: Tak to nevím, jestli je to o moc lepší než X1
BMW Divize
Re: BMW Divize
pjanda: Teď si uvědomuju, že jsem vlastně jel s kompresorovým autem, kousek s první generací Mini Cooperu S Cabrio. A docela se mi to líbilo, reakce na plyn, zvuk i zátah byly fajn. Připomínalo to rozzuřenou vosu
a dalo mi vzpomenout na moje milované Uno Turbo i.e.
Ovšem o spotřebě nic nevím, tu jsem neřešil a neměřil (a neplatil
).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 
beau: jsem napsal něco, že je to lepší?
vasco: A s tim chcete jezdit, osobne, nebo k cemu je to dobre? 
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
kompresor je samozrejme po strance reakci i po strance kopirovani puvodni krivky motoru daleko lepsi, nez turbo. bohuzel potrebuje az moc vykonu a proto ta spotrebabeaumont píše:pjanda: Teď si uvědomuju, že jsem vlastně jel s kompresorovým autem, kousek s první generací Mini Cooperu S Cabrio. A docela se mi to líbilo, reakce na plyn, zvuk i zátah byly fajn. Připomínalo to rozzuřenou vosua dalo mi vzpomenout na moje milované Uno Turbo i.e.
Ovšem o spotřebě nic nevím, tu jsem neřešil a neměřil (a neplatil
).
pjanda píše:Takze ze 120dA jste konvertoval na X1 28iA a jeste s N20? Myslim, ze tu mame prvniho kandidata na ban
vasco píše:Jinak já už mám vybraný konkrétní kus a v úterý pro něj jedůůůů
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Mel jsem E90 nejaky cas v servisu a vcera do ni po mensi prestavce znovu usedl. V mezicase jsem jezdil ruznymi soucasnymi auty a i kdyz zdaleka ne vsechna bych oznacil za spatna, musim uznat, ze 3er je na tom z hlediska rizeni porad o hodne lepe. Ta samozrejmost, se kterou je to auto schopne byt rychle...
Nepoznat lepsi, snad bych i veril, ze je mozne ji mit rad, takhle jen neni mozne ji nenavidet
Nepoznat lepsi, snad bych i veril, ze je mozne ji mit rad, takhle jen neni mozne ji nenavidet
Skanz3n
Skanz3n
Skanz3n
Skanz3n
@pj: po těch studených sprchách, coste mi tu dávali se zase začínám těšit..... 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch: Chcete zase zchladit?
Jen aby to platilo pro tu Vasi dvoutunku s elektrikou a zmekcenym podvozkem... 
Skanz3n
Skanz3n