mimochodem, na základě toho malička zkušeností, co s automaty mám, mi CVT přijde pro "uživatele" automobilu jako nejpříjemnější automat

Ano, pricemz jsem to napsal jeste trosku spatne, protoze DSG a ASG uz jsou prave konkretni nazvy pouzivane u koncernu VW.Ada píše:jeeeeej dakujeeeeemtakze aby sme to nejako uzavreli, hento su vlastne typy automatickych prevodoviek a robotizovany manual a automatizovana prevotovka je vlastne ten automat a u roznych automobiliek sa to vola inak - podla typu...chapem to ako tak spravne?
![]()
Než současný smart, tak raději jeho jednovaječné dvojiče nový Renault Twingo. Tady tvrdí, že je to dvouspojka.Ada píše:....najradsej by som si kupila smart fortwo lenze to by ma uz ozaj vsetci vysmiali, takze chcem radsej 5 dverove a co najmensie .....
Pohodlí při jízdě ve městě zajišťuje šestistupňová automatická dvouspojková převodovka EDC
https://www.renault.cz/vozy/nove-vozy/twingo/vykon.html
S tím já souhlasím. I praktická využitelnost o třídu výše je dramaticky jiná než u mini aut, která jsou pro jednoho, maximálně dva a ještě bez zavazadel. Ovšem některá mini auta vypadají stylově.TomZ píše:Pokud jsi ochotna za to dat az 13.000euro, tak bych nesel do mini auta, ale radsi bych sel o tridu vys. .....