mam zo soferovania strach atd a preto by som chcela radsej automaticku prevodovku, aj po zlych zazitkoch z autoskoly..a kedze sa mi pacia mini auta, rozhodujem sa medzi toyotou aygo a skodou citygo aj kvoli cene a spotrebe. Nechcem auto na dialnicu, budem s nim jazdit len do roboty a sem tam po okoli, po dedinach. Do aut sa vobec nerozumiem, preto sa chcem poradit aj s vami, kedze vsetci mi davaju rozumy nech si nekupujem automat a hentake male auto atd atd..ale ak sa mam dat konecne na to soferovanie, tak s takymto autom by sa mi to pozdavalo.
Ake mate skusenosti s mini autami a automatmi? Ktore auto by ste mi doporucili mozno aj z vlastnych skusenosti? Kedze neviem nic o autach a nemam s nimi skusenosti vyberam auto vlastne iba podla vzhadu

co sa tyka kondicnych jazd, nad nimi som rozmyslala, ale potom som sa rozhodla, ze bude lepsie ked ma bude ucit soferovat niekto z kamaratov
 co sa tyka kondicnych jazd, nad nimi som rozmyslala, ale potom som sa rozhodla, ze bude lepsie ked ma bude ucit soferovat niekto z kamaratov