Výběr auta
Výběr auta
Jelikož Toyota na normální jezdění moc nejde,tak se chci zeptat,jaké auto?
Vybírám z
Audi A4 2,7 TDI
Mercedes Benz C 320 CDI
BMW 330d
Mezera na připlatky je 90 000.
Vybírám z
Audi A4 2,7 TDI
Mercedes Benz C 320 CDI
BMW 330d
Mezera na připlatky je 90 000.
Proč my ty kozy žerou avatar?
-
- Pan Řidič
Re: Výběr auta
Ake je tvoje normalne jazdenie, ake trasy, kolko km rocne?
Jezdím klidně,ale svižnosti se nebojím.Hlavně okolí Brna a na vysočinu a najzdím tak 100 000.martinecko píše:Ake je tvoje normalne jazdenie, ake trasy, kolko km rocne?
-
- Pan Řidič
Pri 100tis km rocne bude dost velka miera nakladov nielen PHM ale aj udrzba a v tomto smere by som si asi spravil prehlad ktore auto ma ake slabe stranky a jednoducho si to dal do tabulky. Potom zvazil aj stvorvalce, tych bude na vyber viac a ked hovoris ze jazdis kludne tak opat pri tych 100tis rocne rozdiel v nakladoch na PHM nebude maly medzi V6/R6 a R4 motorizaciou.
Já nevím,Mercedes je nezabitelný a dnes mi audi a bmw se zdají předražené.martinecko píše:Pri 100tis km rocne bude dost velka miera nakladov nielen PHM ale aj udrzba a v tomto smere by som si asi spravil prehlad ktore auto ma ake slabe stranky a jednoducho si to dal do tabulky. Potom zvazil aj stvorvalce, tych bude na vyber viac a ked hovoris ze jazdis kludne tak opat pri tych 100tis rocne rozdiel v nakladoch na PHM nebude maly medzi V6/R6 a R4 motorizaciou.
-
- Pan Řidič
Ja mam mercedes rad takze odhovarat ta nebudem
Jedine co viem, ze sa na OM642 zvykne robit je pretesnenie vymennika pri zhruba 200 tis km.

-
- Pan Řidič
U jazdenky urcite. Predpokladam teda, ze to ma byt jazdene (podla 2,7 tdi a 320cdi).
Moje chyba,když jsem hleadal motory,tak jsem se zakoukal do starší generace...asi 3.0 TDI,ne?řidičBOB píše:Určitě...2.7TDI se už nějakou pětiletku nedělá...