ctrl_j píše:Coz je jinej motor. Ja nepsal ze X5 nikdy nebyla 35d, ale ze ten dany motor o kterem je rec se v X5 nikdy nejmenoval 35d.
Soucasne generace X3 35d = X5 40d = 740d = 335d = 535d atd.
řidičBOB píše:Je megauchylná! Už i za ten malej, kam navíc nejde dát ani kloudný motor.
Btw: 4.0d už není osmivál, ne? To je šest hrnců a 2(?) turba..?
Tohle je ještě dobrá volba...známý to má v 6tce kabriu Navíc - 50d stojí za hovno a jejich nové benzínové V8 obcházet obloukem.
je to novy oznaceni stare 35d... jako ten motor je charakterove otresnej, sileny prodlevy, ale kdyz se to posbira, tak to ma i neco jako vykonovou spicku a jakstaks to jede, treba oproti diesele v cayenne, kterej jsem taky zkousel
No pockaj, tvrdis ze ten silnejsi dieslovy kejen s 380k ide horsie ako hento?
řidičBOB píše:Je megauchylná! Už i za ten malej, kam navíc nejde dát ani kloudný motor.
Btw: 4.0d už není osmivál, ne? To je šest hrnců a 2(?) turba..?
Tohle je ještě dobrá volba...známý to má v 6tce kabriu Navíc - 50d stojí za hovno a jejich nové benzínové V8 obcházet obloukem.
je to novy oznaceni stare 35d... jako ten motor je charakterove otresnej, sileny prodlevy, ale kdyz se to posbira, tak to ma i neco jako vykonovou spicku a jakstaks to jede, treba oproti diesele v cayenne, kterej jsem taky zkousel
No pockaj, tvrdis ze ten silnejsi dieslovy kejen s 380k ide horsie ako hento?
Mluvil jsem o v6 dieselu v cayenne, ne cayenne diesel s
Benzin? Do velkého SUV? Pro aktivní jízdu? Nesmysl. Pamatuju, když jsme ve firmě měli RR Sport s reálným dojezdem kolem 150 - 200km na nádrž při svižnější jízdě.
Manuál? Proč bych si měl pořizovat manuál do více než dvoutunové nudné krabice, která je určená k převážení psa a rodiny?
Myslím že Bond zvolil správně.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Manuál? Proč bych si měl pořizovat manuál do více než dvoutunové nudné krabice, která je určená k převážení psa a rodiny?
Pod toto sa podpisujem. Dnes je tych segmentov kde ma este manual nejaky objektivny vyznam velmi malo a urcite to nie je segment SUV. Napriek clankom co tu kazdy druhy den vypisuje nejaky nekompetentny novinar.
Btw za mesic jsem s tim najel 9000km, nerikam tomu auto ale prepravni prostredek... Za rok az dva to chci prodat i s m3 a koupit neco famozniho... Taky jsem tim poprel sam sebe ale racionalne mi to dava smysl