Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
tak já doufám, že mně už čeká enem fáze 4 - občasné ztopořování ..... lyží....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jestli se ti každý ráno ztopoří na nohách lyže, tak nevím jak slezeš z postele.
tak to sa falt dá přežít..... 

Pavproch spí schoulený v klubíčku na sjezdovce, takže žádný problém.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Dnes se mi povedlo uchránit svoje autíčko, co sem ale neuchránil byly moje spodky
Nebo nevim jestli tak uplně mě, spíš všem svatejm
Jedu takhle ráno k doktorce po jedný starý známý trase, nikde nikdo tak sem si to v jednom esíčku trochu přišláp. Pravotočivá utažená zatáčka do kopce, asi osm pětek na budíkách, nepršelo ale bylo eště trochu mokro. Najednou letim bokem, rovnat to plynem sem si netrouf (stejně by to asi nepomohlo urvalo se to dost rychle), hlavou mi blesko: "Ty seš ale kus č*ráka". Na rukách sem si málem uplet vánočku, na spojce sem byl pozdě, takže to pošlo, a nakonec stojim zas tim správnym směrem, pravá strana vepředu lehce zaflákaná kousíčkama hlíny, takže sem myslel, že sem vyhráb trochu škarpy, když sem odjížděl tak i na silnici vyhrábnutá hlína byla, ale pak sem prohlíd gumy a všechny bočnice byly čistý jak slovo boží a když sem jel zpátky, tak sem koukal na ty vyjetý stopy, kterej tam bylo víc a všechny byly dost hluboký, takže kdybych to tou škarpou bral, tak by mě zaprvý asi už nepustila a za druhý by byly i kola od bahna. Škoda, že sem si eště nekoupil do auta tu kameru co mám už bůhvíjakdlouho v plánu, aspoň bych viděl, jaký sem neschopný vemeno .....
Takže za piruetu bych si dal 9,5 bodu, za hnědý spodky -5 a za to že sem blbec a lítám když nemám -100 .....

Nebo nevim jestli tak uplně mě, spíš všem svatejm

Takže za piruetu bych si dal 9,5 bodu, za hnědý spodky -5 a za to že sem blbec a lítám když nemám -100 .....
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Yo!
První skutečný "beskydský výlet" od dochtorského hrabání se v mozkovně.... cca 8km @ 500 výškových, to vše za hoďku a půl....
Křasa. Kuju.

První skutečný "beskydský výlet" od dochtorského hrabání se v mozkovně.... cca 8km @ 500 výškových, to vše za hoďku a půl....
Křasa. Kuju.

Yo! Yo! Yo!
Neska kvečeru - po dvouch měsících nuceného klidu či poloklidu - sem konečně našel v sobě odvahu na Kopec Valašský.... 700výškových nahoru dolu, asi 10 km = 2 nádherné hodinky, během kterých sme nepotkali ani nohu.... a to neska byla na Radhošči púť.....
Jinak junior (minulý týden 19) je fčíl ve fázi, že mu nejen neuteču, ale ani nestačím....
Neska kvečeru - po dvouch měsících nuceného klidu či poloklidu - sem konečně našel v sobě odvahu na Kopec Valašský.... 700výškových nahoru dolu, asi 10 km = 2 nádherné hodinky, během kterých sme nepotkali ani nohu.... a to neska byla na Radhošči púť.....

Jinak junior (minulý týden 19) je fčíl ve fázi, že mu nejen neuteču, ale ani nestačím....

Super, že to jde, dobrá zpráva
Já už taky po promaroděné zimě dávám kolo
Neboj, mlaďochům už stačit nebudeme, ale o tom to není, to je život 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
neska píšu ze "starého" sčodla.... což znamená, že su už zase kde?
ve špitále, jak jinak.... minule sa ně hrabali v mozkovně, neska (naštěstí jen těnkou jehlou) v páteři.... jj, to jsou ty radosti, když už člověk není 100% zdráff...
ale je třeba sa na to dívať pozitivně.... (prozatím) i po jehle v chrbtici hýbu všema okončetinama aji cit pro dotyk sem neztratil.....
@jerry. jo, je to tak.... stále ještě ale doufám, že po několika hodinách (plápolání s vyplazeným jazyčiskem na chvostu za ním) mlaďochovi dojde a já (zocelen desetiletíma tréninku) mu uteču
ve špitále, jak jinak.... minule sa ně hrabali v mozkovně, neska (naštěstí jen těnkou jehlou) v páteři.... jj, to jsou ty radosti, když už člověk není 100% zdráff...
ale je třeba sa na to dívať pozitivně.... (prozatím) i po jehle v chrbtici hýbu všema okončetinama aji cit pro dotyk sem neztratil.....

@jerry. jo, je to tak.... stále ještě ale doufám, že po několika hodinách (plápolání s vyplazeným jazyčiskem na chvostu za ním) mlaďochovi dojde a já (zocelen desetiletíma tréninku) mu uteču

notywoe, na tomhle oddělení FNO (název rači psát nebudu, ať se vám neudělá špatně) sem fčíl zažil dvě věci, které sem ešče nezažil:
a) hodinový rozhovor s personálem v ingliš (student meducíny z mexika)
b) kafe-presso (a dobré) zadarmo až s donosem na pokoj....

a) hodinový rozhovor s personálem v ingliš (student meducíny z mexika)
b) kafe-presso (a dobré) zadarmo až s donosem na pokoj....