Ačkoli pohled na živočišně odulý, prochlastaný a prohulený obličej současného Herr Präsidenta či jeho jedovaté a nenávistné verbální projevy ve mně opravdu mnoho pozitivních emocí nevyvolávají, nelze jeho výrokům o ignorantství a bezcharakternosti "mediálních mdrek" upřít velkou míru pravdivosti.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Teoretická otázka.
Předpokládám, že pro řidiče policejních aut platí stejné předpisy jako pro ostatní. To platí, dokud nejsou puštěné majáky. Pokud jedu po dálnici 200 a nějaké neoznačené policejní auto mě "Skrytě dozoruje" s vypnutými majáky, porušuje předpisy?
E: Nebo se na to dá naroubovat ta část o úkroku či zákroku?
včera jsem kousek za vyškovem směr olomouc měl v přímém přenosu hon na piráty. Civilní O3 s ramerem se na nájezdu zařadila přímo přede mě, takže hezky 110-115 za něma v omezení na 110. během pár vteřin první pirát mě předjel, ale jich si všiml a zařadil se mezi, vzápětí druhý, ten už to zašlápl celkem fest, ale taky se zařadil za ně. Od začátku celého představení neuběhla ani minuta a pirát v zánovním passatu nás všecky předjel alespon 150, ten absolutně nehleděl na nic.. nějakou chvíli mu i trvalo než si všiml diskošky za sebou Myslím, že těch pár nadšenců s AR a AL technikou je jen kapka v moři, "pirátů" co platí hotově na místě je zřejmě "nekonečno".
Řekl bych, že nemá. Podle mě naráží na ust. § 17 odst. 5 písm. písm. b) a c). On totiž postih podle ust. § 125c odst. 1 písm. f) bod 7 (5.000-10.000,-, 7 bodů, 6-12 měsíců zákaz řízení) hrozí nejenom v případě přítomnosti značky B 21a, ale taky v případech, kdy řidič nesmí předjíždět:
a) nemá-li před sebe rozhled na takovou vzdálenost, která je nutná k bezpečnému předjetí,
b) jestliže by se nemohl bezpečně zařadit před vozidlo nebo vozidla, která hodlá předjet,
c) jestliže by ohrozil nebo omezil protijedoucí řidiče nebo ohrozil jiné účastníky provozu na pozemních komunikacích,
d) na přechodu pro chodce nebo na přejezdu pro cyklisty a bezprostředně před nimi,
e) dává-li řidič vpředu jedoucího vozidla znamení o změně směru jízdy vlevo a není-li možné předjetí vpravo podle odstavce 1 nebo předjetí v dalším volném jízdním pruhu vyznačeném na vozovce v tomtéž směru jízdy,
f) na křižovatce a v těsné blízkosti před ní; tento zákaz neplatí
1. jde-li o předjíždění vpravo podle odstavce 1,
2. jde-li o předjíždění jízdních kol, mopedů a motocyklů bez postranního vozíku,
3. na hlavní pozemní komunikaci,
4. na křižovatce s řízeným provozem.
g) na železničním přejezdu a v těsné blízkosti před ním.
Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že v provozu na pozemních komunikacích při řízení vozidla předjíždí vozidlo v případech, kdy je to obecnou, místní nebo přechodnou úpravou provozu na pozemních komunikacích zakázáno,
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem