Hele a nezobrazuje se u Uberu i auto, které si objednám? 
Já jen že s Thalií by sis mě jako zákazníka asi nezískal... Pokud se nepletu, tak Thalia je Clio s kufrem a to mi jako vhodné auto pro taxi nepřijde.

Nákup ojetého vozu pro lajka
Re: Nákup ojetého vozu pro lajka
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že ta Thalia těch uplynulých 5 let už taxikařila 

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
http://www.sbazar.cz/skorepa.marek/deta ... acia-logan co taková kára? Vypadá to velmi pěkně a na taxi i použitelně... co myslíte? 

Nemyslím, že medzi Thaliou a loganom by bol nejaký výrazný rozdiel, snáď len rok.
U nás jazdia ako taxíky Rapidy a Toledá 1,6 Tdi. Raz som sa v tom viezol a podľa mňa na taxikárčenie dobré auto.
Nie je thalia/logan vzadu malá ? Sedel som v logane MCV a vzadu miesta na rozdávanie nie je, v normálnom to nebude o nič lepšie, navyše odhlučnenie auta je dosť zlé, hlavne zadné podbehy boli naozaj hlučné.

U nás jazdia ako taxíky Rapidy a Toledá 1,6 Tdi. Raz som sa v tom viezol a podľa mňa na taxikárčenie dobré auto.
Nie je thalia/logan vzadu malá ? Sedel som v logane MCV a vzadu miesta na rozdávanie nie je, v normálnom to nebude o nič lepšie, navyše odhlučnenie auta je dosť zlé, hlavne zadné podbehy boli naozaj hlučné.
Dostal jsi se za první fotku?:-)Blejzr píše:http://www.sbazar.cz/skorepa.marek/deta ... acia-logan co taková kára? Vypadá to velmi pěkně a na taxi i použitelně... co myslíte?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
Dostal  Taky uz jsem se ptal zda je to stale nabourane nebo jak je na tom
 Taky uz jsem se ptal zda je to stale nabourane nebo jak je na tom