Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
...tak když obejitou nutnost umísťovat výstražné světlo na nejvyšší bod karoserie vydávají za příspěvek k bezpečnosti silničního provozu, není se čemu divit, že i při zastavení se postupuje podobně "bezpečně".
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Drobná poznámka k té reportáži. Já bych byl dost happy, kdyby RDS-TMC informace byli aktuální a rychlé. Plus by konečně mohli posílat ty dopravní informace přes DAB, vejde se jich tam víc (a snad už brzo bude pokrytí). Já mám teda i Waze, ale na navigování mám radši vestavěnou navigaci.
To se s tim odvolanim vyporadali nejak rychle. > U Ostrovačic na dálnici D1 by se mohlo měřit za dva týdny
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Snad vezmou ten novej, americkej...a PP bude mít utrum 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To zadani napsali hezky, akorat si nevsimli ze polozka presnosti ma dva radky, tudiz pozadavek
Stejne tak jsem zvedav kdo splni tohle:
bez dalsiho doplneni jim implikuje mnozinu kandidatu na nulu.• Přesnost měření rychlosti: max. ± 3km/h
Stejne tak jsem zvedav kdo splni tohle:
CTRL+C CTRL+V je holt zakerna vec3. Technické kvalifikační předpoklady (kopie)
- dodavatel předloží seznam nejméně dvou realizovaných zakázek svým charakterem odpovídající předmětu této veřejné zakázky provedených dodavatelem za poslední 3 roky, a které dosahují fin. objemu min. 200.000,- Kč; tato osvědčení musí zahrnovat zejména cenu, dobu a rozsah realizované zakázky, musí obsahovat čestné prohlášení o tom, že tyto stavební práce byly provedeny řádně a odborně a musí obsahovat kontakty pro ověření výše uvedených skutečností.

„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/